Tips For August

by - července 30, 2012

Máme tady začátek nového týdne a protože jsem si tak říkala, co si pro vás připravit, napadl mě tento článek. Nevím jak vy, ale pro každé roční období mám oblíbené barvy, které mi danou dobu ještě více umocní. Třeba pro Vánoce je typická červená a pro podzim oranžová. A protože je léto, a to má být veselé, tak jsem si řekla, že pro srpen by mohla být fajn růžová. A když jsem přemýšlela co růžového by se nám/vám mohlo hodit právě v srpnu, vznikl tento malý foto-seznam. Doufám, že se vám nápad líbí a klidně mi do komentáře napište, jaké barvy si spojujete s kterým měsícem.



Jak jste si jistě všimli, tak u každé věci máte uvedeno, kde ji sehnat a pokud chcete přesnou adresu, stačí kliknout na název věci níže v článku. Jen doufám, že budou funkční hodně dlouho. S klidem na duši můžu říct, že 29.7.2012, kdy jsem tento článek připravovala nebyl ani s jednou adresou problém.

A proč jsem vybrala právě tyto věci? Ramínka jsou podle mě nepostradatelné, zvláště pokud útočíte na letní výprodeje a vaše skříň se začíná plnit novými ulovenými kousky.
Houpací síť, kdo by se nechtěl natáhnout a odpočívat někde mezi stromy a nabrat nové síly relaxem? Já bych tedy neváhala ani minutu.
A když už jsem zmínila ten odpočinek, není nic lepšího, než si na pláži,na louce, nebo někde na chatě číst oblíbenou knížku. Já si rozhodně seženu a přečtu volné pokračování příběhu Líbáš jako bůh, kterým je Líbáš jako ďábel. Myslím, že se Marie Poledňáková postará o to, abych si užila příjemné letní chvíle. Pokud by tyto chvíle měli být někde na pláži, tak bychom určitě neměli  zapomenout na plážovou tašku, kam si dáme vše potřebné. Tahle s polštářkem a podložkou mě prostě dostala.
Protože je letošní léto tak trochu ve znamení střídání horkých slunečných a chladnějších deštivých dnů, řekla jsem si, že nesmím zapomenout na milovníky zmrzliny a ani na příznivce dobrého čaje či kávy. Při tropických teplotách určitě uvítáte zmrzlinovač, který vám pomůže vyrobit skvělé letní osvěžení v podobě domácí zmrzliny. Ti, kteří se pak rádi zahřejí oblíbeným nápojem si můžou udělat den veselejší díky barevnému hrnečku.
Samozřejmě nesmím opomenout ani doplňky, kterými můžeme oživit náš letní outfit. Šátek, který jsem pro vás vybrala je ideální jak na uvázání okolo krku tak i jako ozdoba do vlasů či na tašku.
A ať už se v létě chystáte kamkoli a s kýmkoli, rozhodně byste neměli zapomenout na fotoaparát, kterým si můžete ty nejlepší chvíle zdokumentovat.
Za mě vám přeji, aby těch skvělých momentů bylo co nejvíce a vy si své prázdniny, dovolené a dny volna pořádně užili!

Mějte prima den a doufám, že tento tip příspěvků uvítáte.
Petra

You May Also Like

2 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.