Garnier Pure Fruit Energy

by - srpna 28, 2012

Dnes vám chci představit nový čistící gel od Garnier s grapefruitem a granátovým jablkem. Slibuje hloubkové čištění pleti a je určen pro mastnou pleť s nedokonalostmi. Kyselina salicylová se má postarat o odstranění mazu, bakterií, nečistot a o redukci černých teček.
Řekněme si popravdě, kolik z výrobků v drogeriích, salónech či lékárnách něco takového slibuje?! Hodně! Proto jsem od tohoto čirého gelu, který se na navlhčeném obličeji změní v jemnou pěnu, ze začátku příliš nečekala. 
Milým překvapením bylo, že pleť po umytí byla matná a přitom nevysušená. Schválně jsem asi hodinu po aplikaci nechala obličej nenamazaný a čekala jsem, kdy mi začne pleť pnout. Nedočkala jsem se. Pleť byla jemná, matná a přitom hydratovaná. O to větší překvapení přišlo asi po třech dnech, kdy mi začal mizet pupínek, který mě nedávno nemile překvapil. Běžně se mi místo hojí týden a déle.
Taky se mi líbí balení, které je energicky oranžové a má pumpičku, kterou mám ráda, protože je pro mě praktická. Navíc stačí asi půlka pumpnutí na celý obličej.
Nesmím zapomenout ani na svěží vůni a měla bych podotknout, že mě na obličeji jakoby jemně hřál, což bylo příjemné.


Čistící gel si můžete nyní koupit v dm-drogerii za příjemnou cenu 119Kč,-.
Výrobek mám doma asi týden a používám ho jen ráno po probuzení, ale musím říct, že mě opravdu nadchl a vřele bych ho doporučila všem kamarádkám a tedy i vám! Navíc si k němu můžete dokoupit také peelingový gel.

Vyzkoušeli jste už nový gel, nebo si jej plánujete pořídit?
Případně, jaký je ten váš oblíbený? 
Mějte prima den
Petra


You May Also Like

6 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.