How To Get The Perfect Eyebrow

by - srpna 05, 2012

Dnes mám pro vás malý foto-tutorial na to, jak mít upravené obočí.
Základem je, mít obočí správně vytvarované, což není žádná věda. Zvýraznění obočí, pokud není vidět považuji taky za základní.
Nevýrazné obočí by se mělo podtrhnout pomoci tužky na obočí. Já ji však nepoužívám. Zamilovala jsem si upravování obočí pomoci očních stínů.


  • Jako první si kartáčkem na obočí, nebo starým a suchým kartáčkem od řasenky, vyčešeme obočí směrem nahoru k čelu.
  • Pomoci manikůrních nůžtiček si ostříháme obočí, které jsou delší než tvar obočí a přečnívají směrem nahoru.
  • Nejdůležitějším krokem je určit si správný tvar. Obočí by mělo začínat tam, kde například tužka protne obočí, když ji položíme rovně podél nosu. Pokud tužku položíte od špičky nosu přes duhovku tak vám tužka ukáže, kde by měl začínat oblouk obočí. A když položíte tužku od špičky nosu přes vnější koutek oka, uvidíte, kde má obočí končit. Pokud byste chtěli, můžete si tužkou na oči udělat čárku, abyste věděli při trhání jak má obočí vypadat.
  • Nyní přichází část trhání obočí pinzetou, a to podle tvaru, který byl načrtnut pomocí tužky.
  • Nakonec obočí zvýrazníme pomoci tužky na obočí, nebo očními stíny. Barvu volte o něco tmavší, než je vaše přirozená barva, aby obočí vyniklo. Obočí barvíme krátkými tahy, aby bylo vykreslení přesné. Tužkou kreslíme jako bychom chtěli obarvit každý chloupek zvlášť.
Myslím si, že na internetu je mnoho návodů jak si správně trhat obočí, ale každodenně potkávám na ulici spoustu žen, které obočí mají vytrhané špatně a mě osobně se to moc nelíbí. A tak jsem návod zařadila na svůj blog i já.
Tak snad jsem aspoň někomu poradila.
A ještě jedna věc na závěr. S trháním obočí to nepřehánějte. Přehnaně úzce vytrhané obočí není pěkné a už vůbec ne přirozené.
Mějte prima den
Petra

You May Also Like

1 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.