Lahodná snídaně

by - srpna 23, 2012



Protože jsou snídaně důležité, tak se je snažím dělat pestré, výživné a hlavně chutné. Někdy se mi to nepovede a jím za pochodu, nebo sním něco narychlo. Když už ten čas ale mám, tak si opravdu vyhraji. A protože jsem na facebooku zveřejnila už pár tipů jak se pořádně nasnídat, došlo mi pár e-mailů jestli bych nepřidala na blog nějaký další.
V současné době mou nejoblíbenější snídaní je ovesná kaše s ovocem. Na svou porci, která mi bohatě stačí použiji 5 lžic ovesných vloček, 1 lžičku moučkového cukru a půl hrnku mléka. Mléko s cukrem a vločkami dám do hrnce a přivedu téměř k varu za stálého míchání. Pak sporák vypnu a vločky nechám ještě asi 2 minuty odstát a občas promíchám. Vznikne mi kaše, kterou si na talíři ozdobím skořicí a jakýmkoli ovocem které mám doma.

K ovesné kaši se také hodí med, oříšky, brusinky a další dobroty, které máte rádi. Je zcela na vás, čím si svou snídani zpestříte. Na fotce můžete vidět, že jsem  zvolila švestky a nektarinky. Ještě mám moc ráda kombinaci banánu a borůvek.
Doufám, že jsem vám trochu pomohla při rozhodování co ráno sníst abyste neměli brzo hlad.
Dejte mi vědět do komentáře jak si svou ovesnou kaši připravujete vy a s čím vám nejvíc chutná.
Mějte prima den
Petra



You May Also Like

2 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.