Mini Colorama

by - srpna 21, 2012

Letní a opravdu horké dny jsou jako dělané pro barevné nehtíky a pro časté střídání jednotlivých odstínů. Pravidelní čtenáři už ví, že si laky měním co 2 - 3 dny a zbožňuji je, takže svou sbírku neustále rozšiřuji. Dnes vám přináším tři odstíny, které jsem nosila na nehtech minulý týden.
Mini Colorama od Maybelline je oblíbená řada laků na nehty už kvůli ceně. Necelých 30Kč,- za nejrozmanitější barvičky, to se prostě nedá odolat. Téměř při každé návštěvě drogerie mi v koupelně jeden nový přibude.


         #91 Punky Orange



První dny jsem nosila tenhle odstín do oranžova. Vždy mám na nehtech dvě vrstvy, protože se mi jedna nelíbí z důvodu, že prosvítá. Na tento odstín jsem si musela ze začátku zvyknout, ale teď jsem mu naprosto propadla a moc se mi líbí, že se leskne i bez svrchního laku. O lahvičce můžu jen říct, že nijak neurazí. Výdrž laku je pro mě více než dobrá, protože celé tři dny co jsem jej měla byl jako čerstvě nalakovaný, jen tedy schne trochu déle - asi půl hodiny. Ještě chci podotknout, že jej mám rok a stále se krásně nanáší.

#37 Cappuccino

Uprostřed týdne jsem zvolila decentnější odstín, a to tento béžový. Musím se přiznat, že se mi moc nelíbí a když jsem si ho kupovala, tak jsem po prvním nanesení byla trochu zklamaná. Ale nebudu jej přece vyhazovat. A tak jsem si na něj během roku co ho mám už tak trochu zvykla a používám ho když jdu na nějakou schůzku a vím, že si nemůžu dovolit výraznější barvu. Lak schne dost dlouho, ještě asi po hodině schnutí se mi ho podařilo trochu odřít. Měla jsem opět dvě vrsty a možná proto se mi už druhý den loupal.

#94 Ultra Violet

O víkendu jsem nechala nehty odpočinout a včera jsem si nalakovala tuhle veselou barvičku, kterou mám moc ráda. Bohužel lak mám doma delší dobu a už se při nanášení táhne. Protože v lahvičce zbývalo na dně, tak jsem jej vyhodila, aspoň mám zase důvod pořídit si nový. O tento odstín ale až tak nepřijdu, protože mám hodně podobný, který už jste mohli vidět v článku o laku Bourjois. Ultra Violet mi na nehtech vydrží tři dny bez jediného problému. Tentokrát mám jen jednu vrstvu, takže byl suchý asi za 20 minut.


Doufám, že jsem vás inspirovala, jaké další odstíny můžou být ve vaší sbírce. Všechny jsou k dostání v drogeriích, takže jsou lehce dostupné a nemusíte je složitě shánět.
Který se vám líbí nejvíce? A jakým odstínům dáváte přednost vy?
Mějte prima den
Petra

You May Also Like

5 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.