My Workout Routine 2

by - srpna 10, 2012

Protože mám za sebou 30 dní s Jillian tak jsem se rozhodla věnovat se něčemu dalšímu. Ti, kteří sledují můj facebook už ví, že jsem začala před nějakou dobou běhat a moc mě to baví. Zvlášť, když můžu vzít provětrat i svého psa.
Jenže běh sám o sobě mi nestačil a tak jej prokládám posilováním. Snažím se cvičit každý den - ne vždy se to povede - podle tohoto videa, kde se posilují břišní svaly. Skvělé je, že vám udávají tempo v jakém máte cvičit a ukazují jak správně dýchat.

Celé video má 8 minut a odcvičíte 4 série po dvou cvicích, z nichž každý má 30 opakování. Po každé sérii máte 30 vteřin na odpočinek. Tohle video je skvělé. Doporučuje se v něm cvičit minimálně co druhý den. Tohoto videa byste se měli držet 2 týdny a pak byste měli být připraveni na druhý level. Je ale zcela na vás jak se budete cítit a kdy přejdete na druhý level.

Level 1

Ve druhém kole jsou opět 4 série po dvou cvicích, ale každý cvik má 40 opakování. Změna je také v odpočinkovém čase, kdy máte na vydechnutí 15 vteřin.

Level 2

Třetí level má 3 série a každá z nich je sestavena ze dvou cviků po 50 opakováních. Na vydechnutí máte něco málo přes 20 vteřin.

Level 3

Já mám za sebou 14 dní tohoto posilování a musím říct, že je to znát a cítím se moc dobře.
Dejte mi vědět, jestli jste se pustili také do cvičení a jak vám to jde.
Mějte prima den
Petra

You May Also Like

2 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.