My Workout Routine 3

by - srpna 17, 2012

Tiffany Rothe, to je energetická a charismatická žena, na které momentálně ujíždím. Její videa jsou dělaná žensky, hravě a přitom efektivně. Musím říct, že tohle cvičení mě baví a o to víc se k němu ráda vracím, když vidím výsledky. Při cvičení si můžete připadat sexy, zjistíte co všechno se svým tělem umíte a jaké máte možnosti. Vybrala jsem pro vás mé horké tři favority. První video je pro štíhlý pas, druhé video se zaměřuje na formování postavy do plavek a u třetího videa si pořádně vychutnáte cviky jak pro bříško tak pro nohy a hýždě.

štíhlý pas

do plavek

komplet

Ještě bych chtěla dodat, že se mi moc líbí Tiffanin styl, a to od kytek ve vlasech až po outfit, který zvolí pro každé cvičení. A jak si můžete všimnout, tak některé cvičenky, které jsou ve videu se občas taky během jednotlivých cviků trápí, takže nevěště hlavu, když vám něco nepůjde hned poprvé.
Na druhou stranu se vám může stát, že si budete po cvičení připadat, jako byste nic nedělali, ale následující den vás vyvede z omylu. Připravte se na odezvu svalů.

Mějte prima den a dejte mi vědět jak se vám tato videa líbí.
Petra

You May Also Like

1 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.