August Favourites 2012

by - září 10, 2012

V srpnu jsem se omezila jen na pár oblíbených věcí, které mi však dělaly společnost téměř každý den. Svou snídani se snažím udělat pestrou, chutnou a abych neměla brzy hlad. Uplynulý měsíc jsem nejčastěji snídala bílý jogurt se sušenkami BeBe Dobré ráno mini a s hroznovým vínem. Samozřejmě jsem nezapomněla ani na sklenici vody, kterou se snažím vypít při každém jídle. V červenci jsem se rozhodla, že se naučím používat pravidelně masku na obličej, protože tohle opravdu zanedbávám. Koupila jsem si jílovou masku s výtažky z lopuchu od firmy Oriflame, která mě mile překvapila. Maska je pro normální až mastnou pleť a na obličeji příjemně lehce hřeje. Po deseti minutách ji stačí opláchnout. Snažím se ji aplikovat minimálně jednou týdně a musím ještě zmínit, že má krémovou konzistenci, která se dobře nanáší.
Když už si dám na obličej masku tak si většinou ráda sednu a relaxuji. Abych ale čas úplně nepromrhala, tak si třeba nalakuji nehty. V srpnu jsem nejvíce nosila lak na nehty taktéž od Oriflame v odstínu Bright Pink. Lak kryje už při první vrstvě, docela rychle schne a ani po třech dnech kdy si nehty přelakovávám, se neloupal.


Poslední výrobek, bez kterého jsem si uplynulý měsíc nedokázala představit bylo regenerační tělové mléko od Garnier. Tento krém je na velmi suchou pokožku a musím říct, že jsem si ho zamilovala. Ačkoli se snažím tělo mazat každý den, tak nohy se mi rychle vysušují. Toto mléko mi nohy hydratuje a suché šupinky nevidím ani po třech dnech. Navíc krásně voní, rychle se vstřebá a tak si nezamastím oblečení.

Používáte některý z výrobků, nebo jste si taky zamilovali zmíněné sušenky?
A bez čeho jste si srpen nedokázali představit vy?
Mějte prima den
Petra

You May Also Like

2 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.