L´ORÉAL Hot Curl

by - září 26, 2012

 
Dnešní článek se bude věnovat recenzi vlasového výrobku L´ORÉAL Hot Curl ve spreji, který je na tvorbu a fixaci vln. Termosprej se aktivuje působením tepla. Pokud si budete vytvářet vlny žehličkou či kulmou tak jej aplikujte na suché vlasy. Pokud si chcete vytvořit lehké vlny pomoci difuzéru nastříkejte jej na vlhké vlasy. Pak už stačí vlasy jen pročesat, aby se sprej dostal všude, natočit a je to. Není potřeba použít žádné další fixační přípravky jako gel či lak, protože věřte, že tento sprej bohatě stačí. Ať fouká vítr, nebo si vlasy dáte do culíku a zase je rozpustíte, nebo si s nimi neustále hrajete, vlny vydrží. Nečekejte 100% stav, ale vlny mít budete. Jediný problém by asi bylo pokud byste si vlasy namočili, což se při focení pro blog stalo i mně. Abych ale nepsala jen samé superlativa a nepřesvědčovala vás slovy, tak mám pro vás fotku po úpravě vlasů, která vznikla přibližně v 9:00 hodin, tedy ráno a druhou fotku, která vznikla v 19:00 hodin, tedy po 10 hodinách od natočení vlasů. Ještě musím podotknout že jsem přibližně polovinu času trávila venku a počasí bylo vlhké, asi půl hodiny foukal mírný vítr a přibližně 15 minut mrholilo (deštník jsem neměla). Také jsem byla provětrat psa (přibližně půl hodina nahánění psa po zahradě kvůli ukradenému květináči). Nesmím opomenout ani to, že moje vlasy jsou husté a těžké. Takže zatěžkávací zkouška byla opravdu velká. Pokud je počasí alespoň trochu příznivější tak musím říct, že vlasy vypadají minimálně o polovinu lépe než na fotce, kterou uvidíte dnes a ještě druhý den stačí vlny jakoby pomačkat s modelovacím krémem a můžu jít mezi lidi. A pokud byste přeci jen trochu zmokli jako já, tak stačí vlasy dát do culíku, který bude vypadat opravdu hezky díky většímu objemu o který se postarají ještě lehce natočené vlasy.

                               po aplikaci spreje a natočení                 po 10 hodinách od natočení

Krásná růžová lahvička o objemu 150ml mě vyšla asi na 80Kč a doma ji mám už půl roku a stále bych podle tíhy řekla, že jsem vypotřebovala přibližně půlku. Vlasy mám dlouhé a natáčím si je tak jednou týdně. Můžu tedy říct, že vám vydrží dlouho.
Pro ochranu vlasů před teplem (alespoň podle toho co uvádí výrobci, bohužel to nemám doma jak ověřit), skvělou fixaci vln (zatím jsem nic lepšího nenašla a dnešní fotka po 10 hodinách je opravdu extrém) a příjemnou vůni dávám tomu výrobku velké ano. Já už bych se bez tohoto výrobku neobešla, protože laky, gely, modelovací krémy a jiné vychytávky mi doposud opravdu moc nepomohly.

Máte i vy zkušenost s tímto sprejem a jak jste byli spokojeni?
Případně, jaké výrobky pro fixaci vln používáte?
Mějte prima den
Petra

You May Also Like

9 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.