Make Up Days Yves Rocher

by - října 10, 2012

 
V neděli jsem měla možnost nechat se v rámci Make Up Days nalíčit v Yves Rocher, a to vyškolenou vizážistkou Veronikou, které bych chtěla poděkovat za velmi příjemný čas, po který se mi věnovala a pečlivě vše vysvětlovala. Na výběr jsem měla ze čtyř looků. Původně jsem si chtěla nechat namalovat pastelový look, ale jelikož jsem byla upozorněna, že jsou trochu jinak nafoceny, než se ve finále malují a že ten pastelový je víc výraznější (hlavně kvůli spodní zelené lince), tak jsem po konzultaci zvolila fialový. Přeci jen jsem potřebovala ještě jít mezi lidi za denního světla a výrazná zelená linka se mi hodí spíše na večer.

via
Jako první mě čekalo odlíčení snad tím nejpříjemnějším odličovacím výrobkem, který jsem doposud zkoušela. Odličovací voda s chrpou vypadá spíše jako jemný gel a je neskutečná. Krásně voní, je jemná a vůbec mě nepálila ani v okolí očí. A musím říct, že obličej byl krásně čistý. Takže za mě tento výrobek doporučuji. Můžete s ní odličovat i oči, ale pokud byste chtěli zvláštní výrobek, pak si můžete pořídit jemný odličovač očí.


A pak se Verča pustila do své práce, kterou mi zdokumentovala velmi ochotná a milá slečna / paní Petra, která v Yves Rocher pracuje. Následně mi taky důkladně odpověděla na všechny otázky týkající se výrobků, které mě zaujaly, takže musím říct, že zaměstnanci jsou opravdu znalí a ví jak zákazníkům poradit.

Nebojte, nejsem do sebe tak zahleděna, jen zkoumám výsledek a říkám si, jak jen udělala tu pěknou linku :-) 

Po namalování jsem obdržela osobního průvodce líčením, kde jsem měla zaznamenané veškeré výrobky a odstíny, které byly při vytváření looku nápomocny. Pak jsem se vydala na průzkum obchůdku (malého ale velmi útulného) a nafotila jsem vám pár produktů, které se v rámci Make Up days používají.


Veškeré nedostatky  pomohl zamaskovat korektor pro bezchybnou pleť, který byl v malém kelímku a ze začátku jsem myslela, že je pudrový, pak jsem se přesvědčila, že má tuhou konzistenci a s mou pletí krásně splynul, navíc mě zbavil červených míst. Make-up, který jsem na pleti vůbec necítila a člověk o něm ani neví, musím mít doma. Nevytváří žádnou masku, takže vypadá přirozeně a na pleti ho vůbec necítíte, protože je lehký. O fixaci se na závěr postaral sypký pudr. Musím říct, že krytí mě překvapilo a to u všech třech zmíněných produktů. Jako z Photoshopu jsem nevypadala, ale bylo to hodně slušné.


O zvýraznění očí se postarala řasenka, která řasy hezky zvedla a vytvořila efekt hustých řas a taky tužky na oči. Tmavší fialová, kterou se nakreslila horní a spodní linka a pak světlá růžově pudrová, kterou se nakreslila linka na spodní vnitřní straně oka pro rozjasnění.


Rtěnka byla na rtech velmi příjemná a hydratovala, ovšem když mi na ni Veronika nanesla lesk na rty, tak jsem se cítila vážně skvěle a byla to ta pravá tečka na závěr líčení. Rty se krásně leskly, vůbec nelepily a byly šťavnaté. Po třech hodinách bych však potřebovala mít rtěnku a lesk doma, abych si rty znovu namalovala. Jestli je to dostatečná výdrž nebo ne, tak to nechám na vás. Některé rtěnky mi vydrží sotva hodinu, ale mám doma i jednu (i když tekutou) která mi vydrží půl dne a i pak stačí jen přetřít obyčejným balzámem na rty pro lehké oživení zbývající barvy, takže rty úplně nenamalované nejsou.


Samozřejmě veškeré kosmetické výrobky byly nanášeny pomoci štětečků, které si můžete v Yves Rocher také pořídit. Za mě jim říkám jedno velké ANO. Tak jemné štětce, kterými bych si mohla přes pleť přejíždět od rána do večera jsem v ruce ještě nedržela. A na výběr je opravdu hodně druhů, já vyfotila jen malou ukázku.


Jako takový malý bonus pro nás všechny, které občas trápí nějaký ten pupínek přikládám fotku údajně skvělých náplastí na akné. Jsou malé, kulaté a průhledné (něco jako ty na opary) a nalepené byste je měli mít osm hodin. Pak je pupínek téměř a někdy úplně vyhojený. Bohužel zkušenost s tímto výrobkem nemám a tak jestli se mezi vámi najde někdo kdo ano, ať mi určitě napíše jestli jsou opravdu tak účinné.

Kromě zobrazených a zmíněných výrobků byly použity ještě oční stíny, které mi bohužel foťák barevně nezachytil, stejně tak jako barvu tvářenky, která byla ve starorůžovém odstínu a byla úžasná. Ceny u výrobků byly platné v prvním týdnu make-up days, ale nepochybuji o tom, že budete moct ještě někdy nějaké cenové akce využít. A teď už malý pohled na vybrané detaily fialového looku.


Pokud byste i vy chtěli vyzkoušet jeden ze čtyř looků a nechat se chvíli rozmazlovat, tak není nic jednoduššího, než se objednat do jakékoli prodejny Yves Rocher v České republice. Kontakty najdete na internetových stránkách. Akce je pro velký zájem prodloužena do konce října 2012 a tak doufám, že budete mít na výběr dost termínů, abyste si i vy zpříjemnili den. A jedno malé upozornění, na líčení je potřeba, aby člověk došel odlíčený!

Závěrem bych chtěla říct, že s kosmetikou Yves Rocher jsem se určitě nesetkala naposled, protože mě vážně zaujala a byla mi hodně příjemná. Navíc mi líčení vydrželo od rána do večera a stíny se neslily do čárky. A co bych z dnešního dne uvítala mít doma? Rozhodně rtěnku v jednom z jemně korálových až růžových odstínů a k ní patřičný lesk na rty. Pudrovou tužku na oči, make-up a zkosený štěteček na vytvoření oční linky. A samozřejmě odličovací vodu s chrpou!

Co vy a Yves Rocher? Máte zkušenost s touto značkou a jaký je případně váš nejoblíbenější produkt?
A jestli máte ještě nějaký dotaz, tak není nic jednoduššího, než mi napsat komentář a nebo e-mail a pokud budu vědět, tak vám je mile ráda zodpovím.

You May Also Like

20 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.