Milý Ježíšku

by - října 24, 2012

Diář - Filofax / Rtěnka ve fixe - Elf / Růžové boty - Módní svět / Servírovací stojan s víkem - IKEA / Domácí baleríny - Tchibo / Termohrnek - La Almara / Kuchyňská zástěra - Flirty Aprons / Dózička - La Almara / Minerální Make-Up - Elf x The Body Shop x The Body Shop

Do Vánoc máme ještě relativně dost času, přesně dva měsíce. Na druhou stranu si říkám, že bych měla již teď vytvořit svůj wish-list, aby měli všichni dost času na shánění dárků. Ano, tak nějak tajně doufám, že příbuzní a známí zavítají na tyto stránky a nechají se inspirovat, nebo je sem nenápadně navedu :-) Jestli si někdo říká, že je trochu drzost diktovat si to, co by člověk chtěl, tak já si to nemyslím. Říct co si přeji zabrání tomu, abych dostala deset párů ponožek, dva vytahané svetry a ruční mixér - tak trochu nadneseně. Taky to těm, co mi chtějí koupit vánoční dárek usnadní přemýšlení nad tím, co by to mělo být. A protože někdy můžou být přání ostatních inspirací pro druhé na to, co komu koupit, tak jsem si řekla, že se podělím i s vámi, se svými čtenáři.

Zobrazené dárky jsou jen takový nástřel pro inspiraci a spokojím se i s podobnými. I když dostat přesně zobrazené věci by bylo pro mě úžasné.
A co si přejete najít pod stromečkem vy?

You May Also Like

33 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.