RYOR: Noční krém (Mořské řasy)

by - října 19, 2012


Na základě dotazů mých čtenářů vám dnes přináším recenzi na jeden z produktů od značky Ryor, které vlastním. Slibuji, že postupně přidám i ostatní. K této kosmetice jsem se dostala díky doporučení mé kamarádky a musím říct, že mě mile překvapila. Mám ráda české výrobky a o to lepší pocit jsem z ní měla. Jsou mi velmi sympatické i jejich stránky, kde najdete různé rady, více o této firmě a taky odkazy na recenze produktů. Navíc pokud nemůžete nějaký výrobek sehnat, tak mají vlastní e-shop, kde si můžete objednávat dle vlastní libosti.


A teď už k samotnému krému. Podle popisu by měl být lehký, jemný, snadno vstřebatelný, regenerační a díky mořským řasám by měl podpořit zpevnění pokožky a hydrataci. Také je uvedeno, že působí proti vráskám, což nemůžu potvrdit. Moje vrásky na čele se nezlepšily, ale popravdě, těm už asi nic nepomůže :-) Ale zase si myslím, že ještě nejsem v takové věkové kategorii, abych tuhle funkci potřebovala. Krém je určen pro normální, smíšenou, suchou i citlivou pleť. V kratším popise je uvedeno pro všechny typy pleti. Rozhodně ho nedoporučuji ale těm, které mají mastnou pokožku, protože jsem po něm měla ráno mastný film. Nevím, jestli si nesedl zrovna s mou pletí nebo je to běžné, ale ani když jsem se rozhodla dát mu druhou šanci, tak v tomhle neuspěl. Proto jej teď používám pouze na krk a dekolt, který mi krásně hydratuje. Nebudu se dál rozepisovat a shrnu vám opět klady a zápory.


+ krásně hydratuje (už při nanášení cítíte jak je pokožka svěží)
+ dobře se roztírá a vstřebává
+ cena
+ obsahuje vitamin E

- pro mastnou pleť mi přijde příliš mastný
- hutnější (mám raději jemnější a lehčí krémy)
- vůně (krém mi přijde opravdu až moc parfemovaný a zvlášť na to, že je noční, kdy bych čekala něco jemnějšího a příjemnějšího pro spánek, vůně je výrazná a někomu by mohla vadit)


Tento krém je doposud jediný výrobek od Ryoru, který mě tak trochu zklamal, nicméně jsem i přes to na tuto značku nezanevřela a už teď pro vás připravuji recenzi dalšího výrobku. Pokud byste měli zájem o nějaký článek, tak mi stačí napsat do komentáře, na facebook a nebo e-mail.
V e-shopu tento krém seženete za příjemnou cenu 102,-, a to za 50ml. Doporučuji je spíše těm, kteří mají normální nebo suchou pleť. Pokud ji máte smíšenou tak nanášet jen na tváře, T-zóně bych se rozhodně vyhnula.

Máte nějaké zkušenosti s tímto krémem? Jak vám seděl a co říkáte na parfemaci?

You May Also Like

19 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.