Simply Hairstyle

by - října 18, 2012

Protože často přemýšlím jak si upravit svoje dlouhé vlasy a obzvlášť na podzim, kdy fouká a já nemám ráda lítající vlasy kolem obličeje, tak jsem se rozhodla, že se s pár tipy podělím. A už dnes vám představím první rychlý a jednoduchý způsob, ze kterého můžete díky nějakému doplňku během chvilky vytvořit slavnostní účes. Budete potřebovat hřeben, gumičku, pinetky a šikovné ruce.


Nejdříve si vlasy sčešeme do culíku. Následně si culík nad gumičkou jakoby rozdělíme na dvě části a buďto pomocí prstů nebo pomůcky culík protáhneme vzniklým otvorem směrem dolů.


Nyní vzniklý culík utáhneme. V této fázi si můžete vlasy pro větší objem lehce natupírovat. Pokud máte jemnější vlasy bude vám účes také lépe držet. Nyní si culík přes prsty stočíme směrem nahoru a konečky připevníme pinetkami ke spodní části kde je gumička a kudy jste protahovali culík. Pokud máte dlouhé vlasy, můžete obtočit prsty i dvakrát. Nyní přichází závěrečná úprava účesu, kdy vlasy budete pinetkami připevňovat k hlavě. Tudíž drdol jakoby roztáhnete do stran a budete připevňovat jeho okraje. Snažte se všechny pinetky dávat co nejvíce ke gumičce, aby pak nebyly vidět.


A máme hotovo. Teď už stačí drdol pouze přelakovat a ozdobit podle příležitosti nebo nálady. Drdol si můžete vytvořit i výš nebo na boku, záleží čistě na vás.

Co vy a drdoly? Máte je rádi?

You May Also Like

26 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.