Lipstick Review - Natural Shades

by - října 08, 2012


V dnešním článku bych vám chtěla ukázat část mé sbírky rtěnek, které jsem v posledních měsících používala opravdu nejvíce. Úplnou jedničkou z dnešního výběru je pro mě rtěnka od Oriflame v odstínu Nude, která je hydratační a měla by se postarat o plnější rty. Že by mi rty nějak zvětšila se říct nedá, ale lehce mravenčivý pocit po nanesení zapříčiní, že mám pocit vyšpulených rtů. Takže možná jistý optický jev tam bude, jen nevím jestli za to může rtěnka nebo to, že pravděpodobně rty kvůli mravenčení člověk lehounce vyšpulí. Barva je naprosto úchvatná, přirozená a jemně se leskne. Na rtech mi vydrží asi tři hodiny. Mám ji pořád po ruce a můžu ji použít místo balzámu, právě díky hydrataci. Jako velké plus je její vůně a chuť. Ano, moc krásně chutná, takže při olíznutí rtů se nezašklebíte kvůli nějaké hořkosti či jiné pachuti.


Druhá rtěnka je odstín 07 Capuccino od Dermacolu, která obsahuje třpytky. Přijde mi trochu suchá takže před nanesením si dávám balzám. Její výdrž je přibližně hodina a trochu lepí. Já osobně bych si tuhle rtěnku sama nekoupila asi právě kvůli velkému množství třpytících se částeček, ale zase na druhou stranu její červený obal by mě v obchodě rozhodně zaujal.


Poslední kousek z dnešní ukázky je Max Faxtor v odstínu Cocoa Shimmer. Při nanášení je trochu hrubá díky třpytkám, které v sobě má. Rtěnka se tváří v obale jako hnědá, ale po nanesení má lehce červeno-oranžový nádech, čímž se stává trochu výraznější. Ale i tak se hodí jak na den tak i na večer. Výdrž je něco kolem tří hodin, ale vše závisí na tom jestli jíte, pijete a taky jestli máte nutkání olizovat si rty. To platí i u předchozích dvou rtěnek.


Po shrnutí všem jednoznačně doporučuji rtěnku od Oriflame, já ji nemám co vytknout. Té od Dermacolu bych se osobně vyhnula, protože je podle mě lepší koupit si bezbarvý lesk na rty se třpytkami, než tuhle rtěnku. Přijde mi trochu bledá. Max Factor bych si nepořídila z důvodu nepraktického a zbytečně velkého balení, s kterým se mi při malování špatně manipuluje, je moc úzký, zbytečně vysoký a u mě rozhodují při koupi i tyhle faktory.

Zajímá mě i váš názor, jestli některou z rtěnek vlastníte, nebo jste ji vyzkoušeli.
A jaké rtěnky máte nejraději?

You May Also Like

4 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.