Vintage Violet

by - října 23, 2012


Při pravidelném třídění a  úklidu mé sbírky očních stínů jsem zjistila, že nejvíce se v nich objevuje hnědá a fialová. Nevím čím to je, ale ještě že jsem si nedávno koupila paletku, kde jsou kromě těchto dvou barev i jiné. Už se moc těším až je všechny vyzkouším. Dnes vám chci ale ukázat jedny z fialových, které jsem si oblíbila. Balení je praktické se zrcátkem a štětečkem a obsahuje 4 barvy. Odstíny jsou dokonalé pro to, abyste si mohli dovolit jak běžné a jednoduché denní líčení, tak také odvážnější kouřové, nebo jakkoli jinak stínované. Navíc na spodní straně najdete malý návod na to, kam kterou barvu nanést pro působivý efekt. Tyto stíny jsem dostala a jsou z Avonu. Cenu vám bohužel neřeknu, protože na internetu jsem je nenašla a žádný katalog u sebe nemám. Co ale vím je to, že párkrát do roka bývají v akční nabídce. 


Barvy mají dobrou pigmentaci, takže nemusíte nanášet deset vrstev pro to, aby vám byly vidět. Další výhodou je určitě výdrž. Ráno se namalujete a večer je stále máte na očích a to bez slití do čárky. To je perfektní nemyslíte? Moje paletka se jmenuje Vintage Violet a jestli se nemýlím tak mají v nabídce mimo jiné i hnědé a zelené odstíny. Výhodou dobré pigmentace je také to, že vám dlouho vydrží. Já ty svoje mám už přes rok, možná i déle a vypadají skoro jako nové.


Jak jsem zmínila, že balení obsahuje i štěteček, tak ho musím pochválit. Pokud budete cestovat tak vám bohatě postačí. Tyto aplikátory nemám moc v lásce, ale tentokrát mě naprosto nadchly. Jsou jemné, drží (neodlepují se jako každé druhé) a stíny se s nimi opravdu hezky nanáší. Navíc pomoci špičky si můžete vytvořit i oční linku. 

Tyhle stíny ode mě získávají plný počet bodů a doporučuji je úplně všem.
Co vy a Avon? Máte nějaké oční stíny případně tyto? A jak jste s nimi spokojeni?

You May Also Like

12 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.