Facefinity All Day Flawless

by - listopadu 30, 2012

Když mi docházel můj oblíbený make-up tak jsem si lámala hlavu nad tím, co si místo něj pořídím, protože jako obvykle, když si něco zamiluji, tak to je staženo z českého trhu.


Protože jsem si nechtěla pořídit značku, za kterou bych dala horentní částku a pak zjistila, že mi třeba vůbec nevyhovuje, tak jsem doufala, že natrefím na něco v drogerii. Přiznám se, že o tomto make-upu jsem slyšela poprvé na jednom blogu, bohužel si už nepamatuji na kterém a recenze mě natolik přesvědčila, že jsem po něm sáhla.  Make-up se dá pořídit přibližně za 319,-, záleží kde si jej pořídíte. Jelikož jsem na něj v drogerii využila slevu, tak jsem za něj dala méně, proto by mě tolik nebolelo, kdyby mi nevyhovoval. 


Opak byl ale pravdou. Sáhla jsem po odstínu Natural, který mi sedl a v kombinaci s mým oblíbeným pudrem mi s pletí krásně splyne a vypadá opravdu přirozeně. Tento make-up se chlubí nápisem 3 v 1. Popravdě tohle instantní označení moc ráda nemám, ale mít podkladovou bázi, make-up a korektor v jednom, kdo by po tom netoužil. Ale jestli make-up splnil opravdu to co slibuje, na to se teď spolu podíváme.

Co se báze týče, tak bych řekla, že ji obsahuje maximálně tak na obalu. Asi po 6 hodinách začíná make-up zalézat do pórů, a to by s obsahem báze neměl. Pokud však použijete pod make-up nějakou svou oblíbenou bázi, pak vám vydrží nehnutě na obličeji opravdu celý den.


Samotný make-up je tekutější, což umožňuje snadné a rovnoměrné nanášení. A pokud použijete například stiplle brush z tohoto článku, tak aplikace make-upu bude úplná hračka. Krytí je spíše střední a proto si troufám říct, že korektoru je v tomto výrobku možná tak kapka. Pokud však nemáte na obličeji nějaký výrazný pupínek, tak si s nedokonalostmi poradí obstojně, jak můžete vidět na obrázcích níže.
Make-up není mastný, takže je skvělý i pro mě, jelikož mám mastnou pleť. Stačí mi přepudrovat si během dne t-zónu. Přitom ale ani nevysušuje, takže na obličeji nenajdete loupacíjí se, suchá místa. Navíc obsahuje SPF20, což je další plus. Za skvělou věc považuji pumpičku, které si nemůžu vynachválit. Tento dávkovač je pro mě praktický a navíc si díky němu nanesete na ruku takové množství, které opravdu potřebujete.


I přes menší krytí a nejspíš absenci báze  se k němu určitě někdy ráda vrátím a jeho koupi doporučuji.



Znáte tento make-up? Zkoušeli jste ho? Jaký na něj máte názor?

You May Also Like

16 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.