Jak vypadat báječně do 3 minut!

by - listopadu 19, 2012

Mám 3 minuty a musím vypadat báječně! Jak na to? To je jedno z témat, které zadal Senzabox blogerkám, které by měly zájem získat novou krabičku krásy pro recenzi na blog. Ačkoli jsme byli původně domluveni jinak, rozhodla jsem se, že ji zkusím pro vás vybojovat touto cestou a třeba vám i trochu poradím. Taky si budete mít opět co přečíst a tak "zabiji tři mouchy jednou ranou". Tak se do toho rovnou pustíme.

Pro vaše zkrášlování jsem si vybrala ráno, kdy nejvíce z nás spěchá. Doporučuji začít opláchnutím obličeje studenou vodou. Pokožka se vám vzpruží a oči otevřou. Osušte ji buďto kosmetickými ubrousky nebo čistým ručníkem. Neměli byste si obličej utírat ručníkem, do kterého si utíráte ruce, a to z důvodu přenosu bakterií.
Dalším krokem je očištění pleti tonikem, pleťovou nebo micelární vodou a následné nanesení hydratačního krému. Nejdůležitějším krokem pro zamaskování všech nedostatků je buďto nanesení make-upu, tónovacího krému a nebo pudru, který je dostatečně krycí, jako třeba ten můj - Manhattan Clearface. Tím si ušetříte další krok a také čas, kterým by mělo být zafixování pudrem. Při nanášení make-upu nebo tónovacího krému vám urychlí práci stiplle brush. Nebo jednoduše použijte prsty, které si pořádně umyjte. Na řadu přicházejí oční stíny. Jelikož nemáte čas na žádné stínování, tak naneste na celé víčko jednu barvu stínu a to nejlépe v přírodních jemných tónech. Oční stíny můžete nanést jemně až po nadočnicový oblouk. líčení tak bude malinko výraznější a bude to lehce nahrazovat efekt stínování. Oči zvýrazníte černou řasenkou. A pokud vám zbyde pár vteřin, tak si zvýrazněte i obočí, nejrychlejší to je hnědým očním stínem. Zastávám názor, že obočí korunuje dílo. Posledním krokem a mou oblíbenou vychytávkou když nemám čas je nanesení lesku, rtěnky nebo balzámu na rty v jemně růžovém odstínu a následné jemné vklepání zvoleného produktu na tváře. Tradá, nepotřebujete ztrácet čas hledáním a nanášením tvářenky.

Pokud potřebujete do této rychlovky zařadit i úpravu vlasů, pak je doporučuji sepnout do culíku, nebo předklonit hlavu, vlasy trochu přelakovat, vrátit hlavu zpět a vlasy lehce rukama uhladit. 
Jestliže vám schází obléct se, pak vsaďte na černou klasiku a nějaký barevný doplněk.

Tři minuty jsou za námi a vy jste připravena opustit svůj dům, byt, hrad nebo pokojík. A pro ty, kteří si říkají, že se to za tři minuty stihnout nedá, tak dá. Mám to odzkoušeno a trvalo mi to 2:56 vteřin i s oblíkáním a sepínáním vlasů. Buďte ale rádi, že jste mě neviděli jak běhám po bytě s polooblečenými kalhotami a neupraveným tričkem, abych si dokázala, že mi 3 minuty budou stačit. Nikdy více to praktikovat nechci.
Kdo mě zkusí překonat? :-)

You May Also Like

10 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.