My Workout Routine 4

by - listopadu 11, 2012


upraveno z videa níže
Protože se nezadržitelně blíží Vánoce, Silvestr a s tím spojené nekonečné obžerství, tak jsem se rozhodla své tělo trochu více zapřáhnout, abych si mohla bez výčitek dopřát bramborový salát, který miluji, kapra, cukroví a při oslavě Nového roku nějaký ten chlebíček a jednohubku navíc. Řeknu vám to popravdě, během svátků se kromě koulování, bobování, stavění sněhuláka a dovádění ve sněhu se psí smečkou jinému sportu nevěnuji. Beru to jako opravdu svátky klidu, pohody a chci si užívat času s přáteli a rodinou a ne se někam na hodinu odklidit a věnovat se nějakému tréninku. A na druhou stranu, ono vyběhnout kopec, abych jej mohla sjet na bobech taky nějakou tu práci dá a je to mnohem příjemnější než posilovat zavřená v pokoji, nemyslíte?
A čím si chci dát do těla? Je to moje oblíbená Jillian a tentokrát její 90 denní cvičební plán Body Revolution. Jedná se opět o propracovaný trénink a svérázná trenérka slibuje velké výsledky. Jelikož začínám, nemůžu ještě posoudit, ale obrázky na internetu vypadají přesvědčivě. Ostatně, podívejte se sami na ukázkové video.


O co tedy jde?
Cvičíte 3 měsíce, kdy každému odpovídá jedna fáze, která obsahuje 4 videa a jedno video na cardio. Pro každý týden jsou určena dvě videa. Nebojte, není to nic složitého, Jillian připravila tzv. fitness guide, kde máte rozepsáno na každý týden, podle kterých videí máte v který den cvičit. Cvičí se opět necelých 30 minut! A teď to nejlepší, v neděli je volno! Jestli si pamatujete ještě na 30 Day Shred, tak tam se muselo cvičit každý den. Jediné co při tomto cvičení budete potřebovat jsou činky a resistance cable, což je taková guma s držátky, za kterou taháte. Pokud ji ale nevlastníte a nechcete si ji kupovat, tak stačí koupit 4 gumičky na cvičení a svázat si k sobě dvě a dvě. Pokud si chcete o cvičení přečíst víc, tak můžete tady.

A teď vám prozradím, kde toto cvičení sehnat. Můžete si jej buďto koupit jako originální DVD sety a nebo si jej můžete stáhnout. Stačí, když kliknete na jednotlivé názvy v následujícím rozpisu.

1. měsíc

2.měsíc

3.měsíc

Abyste věděli jak cvičit a které dny se máte čemu věnovat, tak si stáhněte fitness guide, který najdete tady. V tréninkovém plánu máte rozepsán první týden, který je tak zvaný zahřívací a pak už nastoupí 12 týdnů, které se postarají o to, že se za 3 měsíce v zrcadle nepoznáte, samozřejmě v tom dobrém slova smyslu. V zahřívacím týdnu cvičíte ráno podle workoutu a odpoledne cardio, a to každý den kromě neděle. V dalších týdnech už je na vás zda si zacvičíte ráno nebo večer.
Pro ty, kteří by se chtěli inspirovat speciálním jídelníčkem, tak jej najdete tady.
A pro to, abyste se dověděli jak nastartovat svůj metabolismus za sedm dní si stačí stáhnout toto.
Vše je v angličtině, ale i naprostý neznalec tohoto jazyka pochopí jak cvičit. Já osobně se budu řídit pouze brožurou fitness guide a možná se občas podívám pro inspiraci na jídelníček.

ukázka cvičebního plánu z Fitness Guide od Jillian Michaels

Teď už je čistě na vás, jestli zvednete zadek z gauče a půjdete se hýbat, nebo se budete na něco vymlouvat a pak si říkat, kde už jste mohli být, kdybyste začali právě dnes. Výmluvu, že nemáte čas vám neberu, protože 30 minut denně si pro sebe najde opravdu každý. Máte raději skupinové cvičení? Není problém, ve videu cvičí tentokrát skupinka lidí, takže sami nebudete a klidně zapojte maminku, sestru, spolubydlící nebo partnera. Tak co, půjdete do toho se mnou?

Co vy a Jillian? Cvičíte podle ní? Máte rádi její tréninky, nebo vás neoslovily?

You May Also Like

21 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.