Sable Et Ambre

by - listopadu 08, 2012

Dnes mám pro vás připravenou další recenzi. Tentokrát se podíváme na stíny od Yves Rocher. Fotku jsem si vypůjčila z jejich stránek, protože mi foťák odmítal zachytit reálnou barvu a myslím, že by byla škoda, kdybyste ji neviděli. Barva vypadá opravdu přesně jako na tomto obrázku. A jak vypadá na kůži uvidíte na fotce níže.

via

Pudrové oční stíny slibují výdrž celých 6 hodin, snadnou aplikaci a rovnoměrné krytí /rozumím tím rovnoměrnost barvy při nanášení a že není "průhledná" a málo pigmentovaná/. V balení najdete aplikátor, kdy tenkou částí krásně uděláte linku, což mám odzkoušeno. Stále jsem nebyla schopna pořídit si štětec na linky a tak používám tento. Je taky fajn na nanášení světlého stínu do vnitřního koutku oka pro rozjasnění pohledu. Druhou částí nanesete stín na větší plochu a zvládnete i stínování. Já tyto malé aplikátory beru jako nouzovku když někam jedu a nechci si brát velké štětce, ale vystačím si s nimi. Ovšem štětec je štětec, co si budeme povídat. Navíc blending brush je pro mě při stínování a prolínání barev nenahraditelný. Oceňuji však, že je aplikátor jemný a nerozpadá se, což se mi u mnohých jiných stalo.
Další hodnocení vám shrnu opět do plusů a mínusů, což máte radši, než dlouhosáhlé věty.

+ výdrž /na očích mi vydrží opravdu 6 hodin bez podkladové báze a bez slití do čárky, po 6 hodinách na víčku stále nějaký ten stín najdeme, ale ne již tak výrazně a je potřeba víčka trochu přimalovat/
+ design /někomu to jako plus nepřipadá, ale u mě to hraje u výrobku taky roli, i když ne rozhodující/
+ pigmentace /stíny vám vydrží určitě dlouho, protože stačí malé množství i pro výraznější líčení/
+ odstíny barev k sobě ladí /někdy se stává, že máte u sebe dvě barvy, které od sebe na oku neodlišíte, nebo se k sobě vůbec nehodí, u těchto se vám to nestane/
+ ačkoli obsahuje tento odstín třpytky tak se hodí i pro denní líčení a navíc je nenajdete všude kolem oka, jak se u třpytivých stínů občas stává

- pro mě má tento odstín třpytek dost, mám raději matnější stíny
- cena /stíny jsou dražší, ale na druhou stranu je budete mít díky dobré pigmentaci na hodně dlouho/


A v jakých barvách jsou k dostání? Odstíny modré, šedé, růžové, hnědé, tělové až po černou, zelenou a švestkovou, myslím, že si vybere každý a jsou vhodné jak na den tak i na večer do společnosti.
Pokud by se vám stíny líbily, tak si je můžete  zakoupit za 279,- a je to 3g balení.

Takže po vyhodnocení si tyto stíny odnášejí hlavní cenu, protože to, co žádám od očních stínů, a to dobrou pigmentaci, výdrž a pěkný odstín na očích, splňují.


Máte někdo zkušenost s těmito očními stíny? A jak se vám líbí barva? Já se zamilovala do té do oranžova, protože taková mi doma chyběla.

You May Also Like

13 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.