Zkrášlující zásilka

by - listopadu 23, 2012


Před nedávnem jsem udělala svou historicky první objednávku u Elfu. Tahle značka je profláklá, a to hlavně díky přijatelné ceně a relativně kvalitním výrobkům. Relativně píši proto, protože občas narazíte na úchvatný kousek a jindy to není žádná sláva. Naštěstí je v e-shopu u každého výrobku diskuze, kde si můžete přečíst pár názorů. A dnes se podělím o ty své u produktů, které mi dorazily a na které jsem se moc těšila.


Prvním kouskem je minerální pudr v odstínu corrective yellow, který mě stál 119,-. Musím říct, že jsem se nejdříve téhle žluté barvy moc bála, ale ve finále jsem s ní naprosto spokojená. S pletí krásně splyne! Pudr pleť hezky sjednotí, ale zázračné krytí nečekejte. Další výhodou je, že se vám obličej nebude lesknout, protože také zmatňuje. Balení je 4,8g, čehož jsem se po obdržení pudru trochu lekla. Malý kalíšek mi asi rychle zmizí, ale uvidíme, třeba příjemně překvapí. Protože mám dostatečně krycí make-up tak jsem s tímto pudrem naprosto spokojená, také hlavně díky tomu, že je lehký a pleť vám nezatěžuje. Za mě tedy říkám tomuto pudru ano.



Druhým kouskem je úžasný stipple brush po kterém jsem toužila už opravdu dlouho. Pořídit si jej můžete za 95,-. Jeho velikost je ideální a nanášení make-upu pro mě nebylo nikdy jednodušší a rychlejší. Pleť nepůsobí jako maska a schválně jsem zkusila použít asi čtyři druhy make-upu a tónovací krém. Navíc vám stačí o dost menší množství make-upu než když jej nanášíte prsty. Jemné štětinky jsou na pleti velmi příjemné a hustota mi vyhovuje. Na denní použití pro někoho kdo se líčením neživí je tento štětec ideální, profesionální vizážistky by si na něm možná něco našly, ale já u něj zatím žádnou chybu nezpozorovala. Určitě jeho koupi doporučuji.

Mým nejmilejším produktem z této zásilky je sada na obočí. Do nedávna jsem používala oční stíny a byla jsem spokojená. Od té doby co se mi však do rukou dostal tento poklad, tak už nic jiného nechci. 95,- za věc, díky které mé obočí vypadá dokonale a ještě mi vydrží nejspíš rok, protože stačí opravdu nanášet malé množství, to je naprostý sen. Nejdříve si na obočí nanesete tmavě hnědý vosk zkoseným štětečkem a tím vytvarujete obočí do požadovaného tvaru a zafixujete ho. Pak nanesete světlejší odstín práškové konzistence, který doladí barvu vašeho obočí a sjednotí ho. Odstín light, který jsem si zvolila mi skvěle padne. Chce se mi do světa zakřičet, že tohle musíte mít.


Poslední zkrášlovací pomůcka je rtěnka v odstínu Flirtatious za 39,- Barva mě trochu zklamala, protože neodpovídala obrázku na internetu, ale popravdě, málo kdy barva výrobku odpovídá. Čekala jsem ji více jemnější, ale to jsem se spletla. Ostatně uvidíte sami jak vypadá na rtech. Rtěnka je matná a trochu vysušuje, takže doporučuji nejdříve rty hydratovat balzámem a nebo po rtěnce nanést hydratační lesk na rty. Výdrž je průměrná, asi 2 - 3 hodiny v závislosti na tom jestli jíte, pijete a nebo si olizujete rty.  Sytou a neporušenou barvu si budete užívat možná tak hodinu až dvě, pak se začne barva ztrácet a po těch třech hodinách budou vaše rty zcela přírodní. Musím říct, že pigmentace je více než dobrá a navíc ta nádherná jemně nasládlá vůně, ach. Taky jsem dostala asi super odolný kousek, protože mi rtěnka při focení spadla, podotýkám že byla vysunutá, a přežila to ve zdraví. Díky bohu. Na růžovou barvu si budu muset chvíli zvykat a určitě ji nevynosím každý den, ale v koupelně už má své místo a do budoucna plánuji určitě pořídit i jiné odstíny. Přeci jen za tu cenu jsem dostala docela dost. Takže koupi říkám spíše ano.


Který výrobek vás nejvíce oslovil a který naopak ne? Vlastníte některých z nich? A co říkáte na kosmetickou značku Elf?

You May Also Like

22 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.