Giveaway pro perfektní účes

by - prosince 05, 2012

Protože je dnes Mikuláš a ten nosí hodným lidem nějakou pozornost a mé čtenářky si dárek určitě zaslouží, tak vás dnes čeká další giveaway. Balíček jsem získala díky spolupráci s firmou Schwarzkopf, kterou jsem přijala právě pod podmínkou, že z toho bude plynout něco i pro mé čtenářky. Více o spolupráci se dozvíte za pár dní, ale už teď bych chtěla za tuto příležitost poděkovat.
A co vám Mikuláš nadělí? Jak už název napovídá, bude se jednat o balíček stylingových přípravků Taft pro perfektní účes. (jestli si vzpomínáte, tak značku jste si sami odhlasovali na facebooku) Extra silné pěnové tužidlo, extra silný lak na vlasy a silně fixační pasta v tubě pro úpravu vlasů. Lak na vlasy a tužidlo mají recepturu s tekutým keratinem a žádný z výrobků vlasy neslepuje.


A co musíte pro získání tohoto balíčku udělat?
  • být pravidelným čtenářem přes gfc
  • napsat mi do komentáře váš e-mail (komentáře bez e-mailu nebudou soutěžní)
Pokud budete chtít, můžete mi také připsat, jaký jste měli ten dnešní mikulášský den. Také se můžete o soutěži zmínit na svém facebooku, u své sousedky nebo na holčičí sešlosti. Je zcela na vás, zda budete chtít někomu dát tip na soutěž.

Soutěž bude ukončena v neděli 9.12.2012 ve 24:00 hodin a vítěze vyhlásím následující den, tedy v pondělí. Vítěz bude mít možnost zpětné reakce. To, jak s výrobky bude nebo nebude spokojen se pak dočtete u mě na blogu.
Všem přeji hodně štěstí a krásného Mikuláše!

You May Also Like

30 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.