November Favourites 2012

by - prosince 09, 2012

Začátek měsíce znamená představení mých oblíbenců za poslední 4 týdny. Zjistila jsem, že se mi čím dál tím méně daří publikovat tento článek k prvnímu dni a tak jsem si dala takové malé předsevzetí do nového roku, že se v tom polepším. A teď už se vrhneme na mé top věci za měsíc listopad.


Absolutní top je moje nová micelární voda od Biodermy na mastnou a smíšenou pleť. Ačkoli se mi zvýšila spotřeba odličovacích tampónů, tak mám pocit, že moje pleť je opravdu čistá a odlíčená. Jsem ráda, že mě recenze mnoha blogerek dovedla až ke koupi mé vlastní lahvičky.
Hned za Biodermou se umístila tvářenka od Fleur de Santé, kterou jsem dostala díky Ladyboxu a jsem z ní naprosto nadšená jak díky odstínu, tak také díky výdrži. Chystám na ni samotný článek, tak se můžete těšit na barvu v akci.
Šampóny od Timotei s výtažky z růže z Jericha jsem si oblíbila pro jejich vůni a pro jejich účinnost. Ten s výtažkem z růžového grapefruitu je už můj druhý a líbí se mi, jak dodává vlasům objem a vlasy vypadají zdravěji. Ze začátku jsem měla problém, že se mi po něm špatně rozčesávaly vlasy, ale ve finále jsem zjistila, že to nebylo výrobkem ale hřebenem.
Poslední produkt, který jsem za listopad používala nejvíc byl červený lak na nehty, o kterém jste se mohli dočíst už tady. Tak nějak jsem měla náladu na červenou a tento odstín byl perfektní.

Bez čeho jste se neobešli v listopadu vy?





You May Also Like

15 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.