Senzabox: Listopad 2012

by - prosince 06, 2012

Hurá, konečně jsem se dostala k tomu, abych sepsala, respektive nafotila článek o listopadové edici Senzaboxu. Moc jsem se na balíček těšil, už jen z toho důvodu, že miluji rozbalování dárků a následné překvapení. A jak dopadla tato krabička krásy? Co se designu týče, tak na první pohled je moc hezký, ačkoli mi krabička trochu připomínala tu od bot. Nicméně kombinace bílé a černé mi přijde elegantní a uvázání mašle na boční straně originální.



Po otevření krabičky na mě čekal dopis, kde jsou představeny jednotlivé produkty. Výrobky byly zakryty voskovaným papírem, takže stále jsem byla napnutá co jsem vlastně dostala. Musím se přiznat, že průvodní dopis jsem otevřela až po prozkoumání Senzaboxu.


Po odhrnutí papíru se mi odkrylo jen pár výrobků, protože některé byly schované ve druhé vrstvě. Úplně nahoře byly reklamní letáčky, které mi popravdě trošku vadí. Když už, tak by měli být na dně. Ale zase se prodlužuje moment odtajnění produktů.


A co tedy listopadový Senzabox ukrýval?

  • 100% čistý, přírodní a bio balzám Figs&ROUGE na rty, obličej, ruce či celé tělo, které mě nadchlo svým krásným obalem. Bohužel víc posoudit nemůžu, protože jsem jej darovala sestře a tak počkám až na její poznatky.
  • Odličovač očního make-upu Green Line. Jelikož tento tip odličovače nepoužívám tak byl výrobek konkrétně pro mě úplně mimo. Putoval opět k sestře, takže aspoň někde udělá službu a někoho potěší.
  • Šampón label.m. Značka o které slyším úplně poprvé a jsem  zvědavá co provede s mými vlasy.
  • Hedvábný komplex pro výživu vlasů. Měl by dodat vlasům lesk a já opravdu doufám, že bude fungovat. Tento výrobek bude mít na blogu určitě samostatný článek. Nějaký výrobek na lesk vlasů se mi určitě hodí.
  • Přírodní korektor Trend sensitiv. Popravdě, tohle byl výrobek, který mi udělal největší radost, a to z toho důvodu, že po podobném typu korektoru jsem moc toužila, ale svůj vyhlédnutý nemůžu nikde sehnat. Tak snad mi bude tento vyhovovat, slibuji si od něj hlavně nezatížení pleti.
  • Posledním výrobkem byla mořská sůl do koupele tetesept Relaxation s oleji z citrónové trávy a levandule. Relaxační  koupel si plánuji na víkend a tuhle sůl určitě použiji.

Se Senzaboxem jsem byla spokojená až na ten odličovač, to je už ale otázka individuality. Doufám, že výrobky v testování obstojí a určitě se o nich časem něco málo dočtete. Pokud byste i vy chtěli svůj Senzabox, tak není nic jednoduššího, než si ho objednat tady, a to za 289,-. Navíc je teď v nabídce zvýhodněné předplatné o kterém se dovíte více na webových stránkách.

Obdrželi jste i vy svůj senzabox? A jaký na něj máte názor?

You May Also Like

6 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.