December Favourites

by - ledna 08, 2013

Tentokrát mi tento tip článku dal pořádně zabrat a to je i důvod, proč je tak pozdě, ačkoli jsem si dala předsevzetí, že budu článek publikovat k prvnímu dni v měsíci /no, hezky se mi to "daří" :-) /. Počasí mi prostě nepřálo a můj foťák se ne a ne poprat se šerem a oranžovým nádechem světla od žárovek. Nějak jsem se s tím poprala a doufám, že podmínky pro focení budou příště lepší. Ale ani to mi nezabránilo tomu, abych vám článek s mými oblíbenými výrobky za měsíc prosinec připravila a tady už jsou.


Úplně nejmilovanějším se mi stal Pribináček. Musím říct, že tolik, kolik jsem jich snědla za prosinec, jich normálně nesním za celý rok a tak nesmí chybět ani v dnešním článku. Máte taky rádi Pribináčka? Další produkty už jsou kosmetické a o mnohých z nich už jste se mohli na blogu dočíst. Bez paletky na úpravu obočí od Elfu už si nedokážu představit svůj den. Ano, úprava obočí se dá řešit například tužkou či stínem na oči a následným zafixováním například gelem, ale tato věcička se stala mojí jedničkou a je ideální i na cesty. Ve stejných barevných odstínech se nese i další oblíbenec, a to oční stíny od Rimmelu, které jsem nosila nejčastěji. Světlý stín jsem nosila ve vnitřním koutku oka a pod obočím a na zbytek víčka jsem pak nanesla hnědý odstín. Oči vypadali opticky rozzářené a tak na mě nebylo moc vidět, že ranní vstávání za tmy mi nedělá vůbec dobře.

A protože jsem nejenom vstávala za tmy, ale také jsem se bez denního světla vracela domů, tak jsem byla vždy tak přejetá, že jsem si často dopřávala vzpružující relax ve vaně, kde mi společníka dělal kokosový olej s vůní ananasu, o kterém jste si mohli přečíst už v tomto článku. Vůně oleje mě probrala a navíc tělo zůstalo po koupeli vláčné a hydratované. No a po koupeli jsem si často dopřávala domácí manikůru, po které jsem si nanesla tento světle růžový lak na nehty, jehož odstín vám určitě představím v jednom z dalších lakovacích článků.

To byly mé oblíbené produkty za prosinec. A co bylo tím vaším oblíbencem?

You May Also Like

12 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.