Gliss Kur Ultimate Volume + Taft Keratin

by - ledna 09, 2013

Dnes mám pro vás připravenou recenzi na výrobky Gliss Kur, které jsou pro jemné, zplihlé a poškozené vlasy. Produkty slibují regeneraci vlasů, dodání objemu a díky mořskému kolagenu by vlasy neměly být nadměrně zatížené. Díky navázané spolupráci jsem mohla otestovat šampón, kondicionér a regenerační pěnu. V druhé části článku si pak můžete přečíst recenzi na výrobky Taft Keratin o které jste mohli na blogu soutěžit.


Ačkoli nemám vlasy jemné a troufnu si říct, že ani nijak poškozené, tak mi tato řada vyhovuje, a to hlavně díky tomu, že jsem v poslední době měla vlasy tak zplihlé, že i po umytí a vyfoukání mi objem vydržel sotva čtvrt dne. A čím jsou tedy výrobky dobré a čím ne z mého pohledu?

Šampón
+ vlasy jsou po umytí hebké a objem je opravdu trochu větší než obvykle
+ vlasy mi vydrží umyté dva dny, s některými výrobky si musím vlasy umývat každý den
+ vlasy vypadají zdravější
- objem na vlasech mi vydržel asi půl dne

Kondicionér
+ vlasy jsou po něm hezky jemné a voní
- přijde mi, že efekt objemu šampónu spíše sníží než podpoří

Pěna 
+ nanáší se na vlhké vlasy a neoplachuje se (pro mě je oplachování masek apod. otrava)
+ praktický pumpičkový aplikátor
+ konzistence pěny, stačí přibližně 4 zmáčknutí na dlouhé vlasy
+ znatelně větší objem, který vydrží celý den!
- žádné jsem nenašla

U této řady je velké plus to, že neobsahuje žádné silikony, které pro vlasy nejsou nejlepší. Během testování, které trvalo více jak 14 dní jsem nepoužívala žádné jiné vlasové přípravky, a to ani stylingové, aby pohled na objem nebyl ničím zkreslen. Pokud udělám závěrečné zhodnocení, tak by bylo následovné.



Výrobky Gliss Kur mám všeobecně ráda a věřím, že pokud nemáte zrovna tip vlasů pro modrou sadu, tak si vyberete jinou řadu, která vám bude vyhovovat. Nabídka je široká a vždy se najde něco pro každý typ vlasů.

A nyní se podíváme na druhou část článku, a to recenzi od Romči, která vyhrála balíček produktů Taft a kterou jsem poprosila o její názor. A jak si výrobky vedly? Podívejte se tady.

Máte zkušenosti s některým z uvedených výrobků? A jak jste byli spokojeni?


You May Also Like

12 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.