Kouzelný sprej

by - ledna 02, 2013

Při přípravách na oslavu příchodu roku 2013 jsem měla hodně na pilno, protože jsem byla v práci a pak jsem musela nachystat výzdobu, občerstvení a ještě ze sebe udělat člověka (Oslava však byla perfektní). A co by to bylo, kdybych se oblékla, učesala, namalovala a přitom si nenalakovala nehty nějakou pěknou barvičkou. V ten den mě doslova zachránil urychlovač schnutí laku na nehty ve spreji od Avonu.


Tohoto pomocníka jsem dostala od své kamarádky, za což ji moc děkuji. Předtím jsem vyzkoušela už více produtků, ale vždy jsem si na něm něco našla. Jeden schnutí neurychlil, další dělal na laku bublinky a třetí měl takovou aplikaci, že jsem za měsíc neměla nic. A teď už je na čase, abych shrnula hodnocení tohoto výrobku.

+ urychluje schnutí laku (lak mám suchý do dvou minut)
+ rozprašovač (budete ho mít na dlouhou dobu a na nehty se dostane potřebné množství)
+ je mastnější (na obalu jsem se to nedočetla, ale připadá mi, že obsahuje nějaký olejíček, takže s ním krásně vyživíte i nehtové lůžko)

- musíte ho nanášet třeba nad umyvadlem, abyste neměli mastné nic okolo, protože sprej práší (ovšem na jedno zmáčknutí opravdu postříkáte všechny nehty jedné ruky)

Tento urychlovač jednoznačně doporučuji.
Znáte ho, nebo máte oblíbený nějaký jiný?





You May Also Like

10 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.