Ladybox: Leden 2013

by - ledna 23, 2013

I já jsem si rozbalila svůj balíček krásy a byla jsem celá napjatá, už jen pro to, že Ladybox sliboval personalizaci obsahu. Nejdřív však musím říct, že mě naprosto nadchl pytlíček, který na mě působí opravdu pohádkově a tak trochu mi vynahradil vánoční atmosféru, která mě letos tak nějak skoro obešla obloukem. Malé stříbrné vločky na bílém podkladu udělaly své.


Obsah balíčku mě překvapil. Na první pohled jsem si řekla, jestli to myslí vážně, že v něm vlastně vůbec nic není. Při podrobnějším studování jsem však zjistila, že naopak pro mě obsahuje samé klenoty.


To, že jsem dostala miniatury očního a pleťového krému pominu, protože ty mě tolik nezaujaly. Uvidíme jaké budou výrobky v akci. Ovšem, co mě hodně oslovilo byl krásný lak na nehty v odstínu fialové a vanilkový lesk na rty. Řasenku bych oželela, protože jsem ještě nestačila vypotřebovat svou vlastní a už mám v zásobě jednu z jednoho z předchozích Ladyboxů. Asi je nejvyšší čas vyzkoušet "pravidlo" vyměnit řasenku po třech měsících (já tohle nikdy nedodržovala a ani nevím jestli se tím někdo řídí). A co mi udělalo opravdovou radost? Minerální make-up, po kterém jsem toužila. Ačkoli mám vyhlídnutou jinou značku, jsem zvědavá, jak mi tady ten sedne. Dostala jsem odstín 2 a už se nemůžu dočkat až ho vyzkouším, snad mi bude vyhovovat. Některým výrobkům určitě věnuji samostatný článek, ale budete si muset chvíli počkat, protože jsem ne jenom nemocná, ale ještě odjíždím na služební cestu a tam bohužel musím svůj milovaný blog a mé oblíbené čtenáře oželet. No a aby se dostalo na všechny výrobky v Ladyboxu, tak musím ještě zmínit odličovací olej na který jsem moc zvědavá, protože s oleji na odličování nemám žádné zkušenosti.


Ladybox mě stále utvrzuje v tom, že opravdu umí a já se můžu těšit na nové vydání. A jak vypadal váš personalizovaný balíček?

You May Also Like

23 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.