Pure Fiji: Relaxace s vůní ananasu

by - ledna 11, 2013

Masážní a koupelový olej, který obsahuje extra panenský kokosový olej a výtažky z exotických oříšků slibuje hydrataci, výživu a ochranu pokožky a také vlasů, a to bez mastného efektu. Olej můžete využít na masáž, běžné mazání pokožky a nebo stejně jako já do koupele, což mám nejraději, protože si díky vůni užiji opravdový relax. Tuhle malou lahvičku jsem dostala v jednom z balení Ladyboxu a nic tak krásně voňavého jsem v ruce dlouho nedržela.


A jak si výrobek obstál ohledně toho co slibuje?
  • Ano, pokožku hydratuje a to vážně maximálně a když necháte olej dostatečně vstřebat, tak mastný efekt se nekoná. I já, která má spotřebu tělových krémů kvůli sušší pokožce opravdu velkou, se nemusím po koupeli o hydrataci starat minimálně další tři dny.
  • Jestli je pokožka vyživená a chráněná bohužel svým okem nepoznám, ale pokožka vypadá jemnější a je hebká, takže za mě olejíček obstává i v tomhle.
Olej si můžete zakoupit výhodně na stránkách Ladyboxu, 240ml balení za 559,- (to by to bylo, aby za tuhle cenu pokožku i nechránil). Běžně se na internetu prodává kolem 700,-. Můžete si pořídit i menší balení, ale tohle je výhodnější a věřím, že si na něm vytvoříte závislost jako já a budete ho potřebovat opravdu hodně. A jedno malé upozornění na závěr: vy, co neholdujete vůni ananasu se výrobku vyhněte, protože aroma je opravdu výrazné. Ale nesmutněte, na výběr máte z dalších sedmi různých vůní.

Co vy a olejíčky? Vlastníte nějaký a jak jej využíváte?

You May Also Like

14 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.