Triola

by - ledna 07, 2013


Každá žena by se měla cítit krásná a měla by mít zdravé sebevědomí. Také by se měla ve svém oblečení cítit pohodlně a to již od samého základu, tedy spodního prádla. Musím říct, že občas to může dělat problémy majitelkám většího poprsí, protože výběr byl na českém trhu opravdu bídný. Ano, píšu byl, protože česká značka Triola přišla na trh s novou kolekcí Like You, která je právě zaměřena na ženy s větším poprsím a přitom úzkými hrudníky.



Měla jsem tu čest se značkou navázat spolupráci, díky které jste si také mohli zasoutěžit o poukaz na nákup spodního prádla, a já mohla navštívit jeden z jejich butiků a moci si vyzkoušet kolekci Like You přímo na sobě. A protože nechci přenášet do článku moudra jiných, rozhodla jsem se vyzpovídat moc milou paní Žanetu, která se mi po celou dobu návštěvy věnovala opravdu naplno. A tady už jsou otázky a pár fotek kolekce Like You.



1) Jak dlouho je značka Triola na trhu a můžete nám říct něco o její historii?
Triola je na trhu od roku 1919. Začínala jako malá pražská firma, během socialismu se z ní stala národní firma, která se však později kvůli častým změnám, střídání majitelů a nesprávně zvolené strategii řítila k samému dnu. V roce 2003 se díky novému vedení opět zvedá ze dna a ze své dlouholeté historie těží to nejlepší. Klade důraz na kvalitu, precizní zpracování a tím si získala důvěru českých zákaznic.

2) Pro koho je určena kolekce Like You a jak vznikl prvotní nápad?
Nápad vyšel od zákaznic, které nás poptávaly. Cílová skupina jsou ženy a dívky s větší až velkou velikostí košíčků a malými až středně velkými obvody. Cílem je nabídnout těmto ženám s velkými ňadry nejen funkční, ale také módní a designově atraktivní prádlo za které se nebudou stydět a které bude cenově dostupné.

3) Jak víte, že kolekce Like You bude ženám vyhovovat?
Před uvedením na trh každou novinku důkladně testujeme na tzv. probantkách, které rekrutujeme z řad našich zákaznic. Každá tzv. probantka nosí testovaný model min. 3 týdny a následně nás detailně informuje. Případné nedokonalosti pak vývojové odd. odstraní a následně přetestovává. Každopádně je zřejmé, že nikdy nebude každý model sedět 100% zákaznic, proto je v kolekci Like YOU několik střihů, aby si každá žena-dívka našla ten svůj střih.

4) Co dělají ženy často špatně při výběru spodního prádla?
Ženy si často vybírají zbytečně volné obvody a malé hloubky košů. Také mají problém s usazením prsu do podprsenky.

5) Jak si tedy správně vybrat spodní prádlo? 
Doporučuji podívat se na tento odkaz.


6) Pokud přijde zákaznice do vašeho obchodu, najde tam vyškolený personál, který ji pomůže najít to správné spodní prádlo, právě pro ni?
Ano, na našich firemních prodejnách máme velice odborný personál. Školíme jej pravidelně.

7) Proč by si ženy měly vybrat zrovna Triolu?
Když opomeneme kvalitu výroby a materiálů, které jsou samozřejmostí, může to být právě fakt, že Triola podporuje české ženy, které prádlo nejen vyvíjejí, ale také šijí nedaleko Mostu, v městečku Horní Jiřetín. A v neposlední řadě je to top kvalita za velmi přijatelnou cenu.

8) Jak často vychází nová kolekce zboží? 
Snažíme se min. ob měsíc na trh uvádět několik novinek, každopádně hlavní vlny vždy souvisí s ročním obdobím.

9) Můžete nám prozradit něco z toho, co Triola chystá pro zákaznice právě teď? 
Nově modely kolekce Like YOU a také prádlo pro kolekci Vánoce 2013.



Musím říct, že návštěva butiku pro mě byla přínosná. Ne jenom, že si mě prodavačka přeměřila, vysvětlila co je špatně a co správně, ale měla se mnou trpělivost, kdy jsem zkoušela asi hodinu spodní prádlo, abych věděla, který střih, vzor, barva a velikost mi sednou nejlépe. Prádlo se dobře nosí, je pohodlné a  krásně mi tvaruje hrudník. Navíc je ušito z kvalitních materiálů, vypadá moc hezky a určitě návštěvu Trioly doporučuji! Za sebe můžu říct, že tohle nebyla má poslední návštěva. Na závěr se ještě podívejte na to, jak se správně starat o spodní prádlo.

Znáte Triolu?

You May Also Like

16 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.