Camaïeu a Yves Rocher: Jaro volá

by - února 20, 2013


O víkendu jsem byla provětrat svou peněženku a samozřejmě jsem domů přišla se spoustou věcí, ale ne s tím pro co jsem si šla. Stává se to taky někomu? Po dlouhé době jsem zavítala do Camaïeu, kde se mi často líbí hodně věcí, ale málokdy si něco odnesu. Tentokrát jsem sáhla po lososovém sáčku, které je z příjemného materiálu. Protože se už těším na jaro a sako mi ho připomíná, tak jsem to s ním dotáhla až do konce a vzala ho s sebou ke kase a domů. Moc se mi na něm taky líbí puntikatá podšívka, díky které při ohrnutí rukávů získám pěkný detail. Díky jednomu knoflíku se ze saka nebudu soukat dlouhé minuty, ale pokud se budu chtít cítit trochu volnější, stačí rozepnout pouze jeden hezky zdobený knoflík.


Když už jsem byla v té kabince a byla jsem nucena odhodit své svršky, což občas ze srdce nenávidím (převlékání v kabinkách umí být pěkná otrava), tak jsem sáhla i po šedých úzkých kalhotách, které budou hezky vypadat jak do kozaček tak i později k balerínkám.


Obě věci jsou z nové kolekce jaro/léto a pokud by se někomu zalíbily, tak je ještě určitě sežene. A protože je potřeba připravit se na jaro pořádně, tak jsem zaskočila i do Yves Rocher, kde jsem sáhla po sprchovém krému a po denním hydratačním pleťovém krému s lehce gelovou konzistencí. Při placení pro mě bylo příjemným překvapením, že jsem dostala jako dárek cestovní balení hydratačního tělového krému.


Výrobky vám určitě představím blíže v jednom z dalších článků. Pokud by vás zajímal některý víc, stačí napsat do komentáře, že byste jej chtěli jako první.

A co vy, pořídili jste si něco jenom pro sebe v posledních dnech?

You May Also Like

26 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.