Essence a naše první osobní setkání

by - února 23, 2013

Krásnou sobotu! Ráno jsem šla poctivě venčit psíka, a to i přes chumelení, zimu a plno mokrého sněhu. Musím říct, že jsem si to náramně užila a vrátila se během sněhové války mezi mnou a mým psem do dětských let. Nicméně jsem došla domů promrzlá  a s mokrými koleny, což nebylo nic příjemného. Myslela jsem, že si odpočinu u hrnku horkého čaje, ale byla jsem na omylu. Hodila jsem do sebe co nejvíce teplého nápoje a vyrazila jsem na nákup, abychom během příštího týdne neumřeli hlady :) Když už jsem se dostala do obchodu, tak jsem si řekla, že se za všechnu tu ranní námahu odměním a zavítala jsem ke stojanu Essence. Bylo to naše první bližší seznámení a já sáhla hned po několika kouscích. 


Lakům na nehty v odstínech 103 space queen a 104 sweet as candy jsem nedokázala odolat. A protože jsem nevěděla, který chci víc, vzala jsem si oba. Já sama upřednostňuji přírodní nehty, ale pokud vás zajímají ty nehty gelové, pak mrkněte na zajímavý článek na Fashionmagazin.cz. Pak můj pohled zůstal na kajalových tužkách a u mě to na plné čáře vyhrála fialková v odstínu 18 everybody´s darling. To bych ale nebyla já, abych se pořádně nerozjela. K mým oblíbeným stínům od Yves Rocher jsem si koupila dlouhotrvající tužku na oči v odstínu 15 bling bling. Jestli bude opravdu dlouhotrvající se teprve uvidí, každopádně barva je úžasná. 


A jako poslední kousek skončil u mě v nákupních vozíku štětec na gelové linky, ke kterému jsem samozřejmě potřebovala i ony linky. K čemu by mi jinak byl že? Sáhla jsem po černé barvě, která je klasika. Netuším jak s nimi budu spokojená a jestli nebudu na aplikaci úplně levá, ale hodlám se s nimi poprat. Tolik k mému dnešnímu utrácení, které si zase dlouho nezopakuji. Ale člověk si musí občas udělat radost ne?!


Co vy a essence? Vlastníte nějaký ze zmíněných kousků, nebo máte nějakou oblíbenou stálici od této značky?

You May Also Like

22 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.