{first impression}: Fleur de Santé: Tekutá rtěnka s leskem Nude Pink

by - února 21, 2013

Krásný den, dnes na vás čeká první článek z nové rubriky "first impression". Nebude se jednat o nic jiného, než o recenzi produktů, které však budu testovat a hodnotit podle prvního dojmu. Od balení, ceny až po samotný výrobek. Samozřejmá bude foto-dokumentace a doufám, že se vám tento tip článku bude líbit. A teď už se pustíme do první first impression na tomto blogu.


Do parády si vezmu tekutou rtěnku s leskem od Fleur de Santé v odstínu Nude Pink, který jsem našla v únorovém Ladyboxu. Musím říct, že už na první pohled se mi moc líbil. Jednoduché balení mám ráda a barva na mě skoro křičela "už mě zkus". 3,5ml je na lesk tak akorát a jsem sama zvědavá jak dlouho vydrží. Jeho cena je 229,- přímo na stránkách Fleur de Santé. Myslím si, že však Ladybox bude mít v e-shopu cenu nižší, jen momentálně nabídku teprve připravují. 


Rtěnka, kterou najdete v pěti odstínech, slibuje snadné nanášení a  přilnutí ke rtům, které nevysuší. Kolagen by se měl postarat o vyplnění drobných vrásek a vitamín E zajistí ochranu. 
A jak to vidím já? Musím říct, že  aplikátor je klasický a postará se o přesné nanesení barvy. Ovšem musíte mít chvíli trpělivost, tím že to není klasický lesk, ale tekutá rtěnka, tak nanášení až tak snadně nevidím. Chce to trochu času, aby byly rty namalované rovnoměrně a nebylo rtěnky někde víc a někde méně.

9:30  - Těsně po nanesení rtěnky

Rtěnka vypadá krásně, musím říct, že jsem si barvu opravdu zamilovala. Rty se krásně lesknou, nelepí se a téměř necítíte že něco na nich máte. Jediné co je znát, je to, že jsou lehce hydratované.
10:40

Takhle rtěnka vypadala po více jak hodině a to jsem přibližně v 10 hodin snědla kousek bábovky a vypila sklenici mléka. Barva už není tak sytá, ale stále tam je a rty se pořád lesknou a nejsou suché.

11:30
Po téměř další hodině a vypité sklence vody je na rtech stále jakýsi náznak barvy. Lesknou se a stále nejsou vysušené.

13:00
Na finální fotce je vidět, že rty nevypadají hezky. Ačkoli tam nějaký nádech růžové je a jsou vidět i odlesky, takto bych se rty rozhodně nechodila. Ovšem musím podotknout, že jsem stihla o půl 1 sníst oběd a opět vypít sklenici vody.

A jaký je finální verdikt? Tekutá rtěnka u mě obstála ta na půl. Po 3,5 hodinách je určitě nutností ji obnovit další vrstvou. Co mě ale opravdu překvapilo bylo to, že nebyla potřeba si rty namazat balzámem nebo si je olíznout, abych neměla pocit suchých a stáhnutých rtů. Opravdu hydratuje. To, jestli je výdrž pro vás dobrá nebo ne nechám na vás vzhledem k tomu, že jsem spořádala dvě porce jídla a nevím jak to máte vy. Myslím, že bez toho by se možná účinnost prodloužila tak o hodinu, ale já osobně déle jak 3 - 4 hodiny bez jídla nevydržím. A bez pití už vůbec ne.
Za 229,- bych asi čekala něco trochu víc. Rtěnka má krásnou barvu, rty nestahuje a nevysušuje ale určitě bude potřeba ji aplikovat za den tak 4krát, což si myslím, že zvládnete i s nějakou levnější náhradou.

Předpokládám, že spousta z vás bude mít s touto tekutou rtěnkou také zkušenost, tak mě zajímá váš názor. Jak jste spokojeni vy?

You May Also Like

38 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.