January Favourites 2013

by - února 06, 2013

Máme za sebou několik dní, kdy nás zastihly chladné teploty, které v posledních dnech alespoň u mě vystřídalo téměř jaro. Některé z nich byly náročnější a jiné jsem si užívala díky relaxaci. Co ale musím konstatovat je to, že leden utekl jako voda a s novým měsícem vám servíruji článek o mých oblíbencích právě za uplynulé týdny.


Posledních pár dnů, ne-li již týdnů, nedám dopustit na regenerační pěnu Gliss Kur, o které jste se mohli dočíst již v tomto článku. Pěna se nanáší na ručníkem vysušené vlasy a nesmývá se. Kdo má problémy s nedostatkem objemu, ať po ní určitě v obchodě sáhne, nebude litovat. Vlasy jsou lesklé, nadýchané a vydrží tak minimálně dva dny. Druhý výrobek, který jsem si oblíbila je rtěnka Rimmel v odstínu 070 Airy Fairy, která na rtech působí přirozeně, lehce je hydratuje a vydrží opravdu dlouho. Navíc má úžasnou vůni a to u rtěnek miluji.

070 Airy Fairy - Rimmel
Pokud někdo není na rtěnky, tak mu určitě doporučuji konopný balzám na rty s spf 15, včelím voskem a konopným olejem, který jsem dostala od Markétky v BloBoxu. Je úžasný a v počasí, kdy venku fouká, mrzne a do toho občas sněží nebo svítí sluníčko jako na jaře je ideální, protože rty jsou před těmito výkyvy počasí chráněné. Poslední výrobek je od značky e.l.f.. Lak na nehty jsem vyhrála v jedné giveaway a jeho barva v odstínu Champagne je opravdu moc pěkná, určitě vám ji představím v jednom z dalších lakovacích článků, protože její popis by byl poněkud složitější. Jenom upozorňuji, že obrázku na internetu absolutně neodpovídá.

A co bylo v lednu vaším favoritem?

You May Also Like

10 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.