Ladybox: Únor 2013

by - února 19, 2013



Dnes se vám pochlubím svým obsahem Ladyboxu. Musím říct, že mě tentokrát zaujaly asi jen dva výrobky. Ale to se dalo někdy čekat. Nemůžu přece být vždycky nadšená ze všeho, to už by bylo poněkud zvláštní :) Za co jsem opravdu moc ráda je to, že dorazila ke mě domů opět krabička pro kterou určitě najdu využití lépe než pro předchozí pytlíčky.


Výrobky byly v krabičce naskládané úhledně a už na první pohled mě překvapila jejich velikost. Líbí se mi když dostanu produktu větší množství a můžu tak opravdu otestovat to jaký je. Samozřejmě se našli i menší vzorečky, letáčky, vizitky a jiné věci, které letěly rovnou do koše.


A co že jsem to dostala? Čokoládový balzám od Nobilis Tilia na který jsem moc zvědavá. Pro vyčištění pleti by mi měla sloužit micelární voda od Lirene. Jelikož mám svou oblíbenou Biodermu, tak je pravděpodobné, že bude poslána dál a možná formou giveaway, která na blogu už dlouho nebyla. Dalším výrobkem je hydratační krém Sans Soucis. O této značce jsem slyšela poprvé a jsem zvědavá jak bude na mou pleť působit. Měl by být vhodný pro všechny typy, tak uvidíme. Hedvábí od Biosilk vyzkouším určitě také. Moje vlasy nějakou extra péči už potřebují, tak uvidíme jak se budou tvářit na tento produkt. Lavera do Ladyboxu přidala balzám na rty. Mám doma už asi tři, tak nevím kdy to stihnu vypotřebovat, ale jelikož je občas ztrácím, tak mít nějaký v zásobě se vždycky hodí. Od této značky jsem obdržela také 3 mini vzorečky omlazujícího denního krému. Tobolky a detoxikační čaj Smoklin podědil přítel, který je na různé vitaminy tak trochu vysazený. Aspoň už neuslyším "Tobě zase něco došlo a já nic?". Poslední výrobek je tekutá rtěnka s leskem od Fleur de Santé o které si budete moci přečíst již brzy článek. Tolik můj Ladybox, který byl pro mě nejslabší ze všech co jsem zatím obdržela. 

A jaký byl ten váš? Nebo už vás tohle krabičkování přešlo?

You May Also Like

16 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.