Mé uspořádání make-upu

by - února 26, 2013

Dříve, když jsem vlastnila jeden make-up, jeden pudr, jednu paletku očních stínů a jednu řasenku, jsem nemusela řešit nic tipu "kam proboha uložit všechny ty malovátka", "jak si to uspořádat co nejefektivněji", "jak si uložit všechny ty šminky a nezapomenout kde co mám". Jenže postupem času jsem začínala dokupovat jeden kousek za druhým a pak už se mým každodenním problémem stalo přehrabování v hromadě líčidel, což mi akorát ubíralo čas, který jsem mohla věnovat něčemu jinému, třeba pořádné snídani. Vystřídala jsem spousty způsobů na uložení make-upu od vystavení kousků na poličce, přes různé košíčky až po poslední krabičkový systém, kdy v jedné jsem měla oční stíny a řasenky, ve druhé vše potřebné na manikúru a ve třetí bylo vše ostatní. A jak to vypadalo? Asi takto.


Ze začátku bylo vše uspořádanější, ale postupem času to bylo těžší a těžší udržovat. Až jsem se jednou při návštěvě mého oblíbeného obchodu Ikea rozhodla, že vymyslím něco efektivnějšího. Miluji různé zdobené krabičky, ale protože na to nemám místo, zavítala jsem do oddělení úložných systémů, kde jsem narazila na skvělé šuplíčky, které si může každý sestavit podle svého, podle svých potřeb. Dají se na sebe skládat a různě kombinovat. Vzala jsem si jeden větší a dva menší, ale už teď vím, že jich ještě  pár dokoupím. A tak se z velkého chaosu stalo něco uspořádaného, co mi usnadní každé ráno hledání vhodného produktu, který chci zrovna použít.





A jaký je váš systém uspořádání všech nezbytností pro zkrášlování? Pokud stále bádáte, tak tento systém jednoznačně doporučuji!

You May Also Like

32 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.