Tělová péče od Yves Rocher

by - února 09, 2013

Značka Yves Rocher si mě získává čím dál víc. Moje sbírka se začíná pěkně rozrůstat a přitom to začalo tak nevinně, mou první návštěvou při příležitosti Make-up Days. Dnes bych vám ráda představila tělový krém, který jsem získala díky svému úplně prvnímu Ladyboxu, ale dostala jsem se k jeho používání teprve nedávno. Krém pochází z limitované vánoční edice a jeho obal opravdu vypadá svátečně.


Nápis na obale vám slibuje jemnou květinovou vůni, ovšem té se nedočkáte. Vůně je těžká, kořeněná a tělovému mléku ne příliš lahodící, to bude asi badyánem, jehož složky obsahuje. Ovšem, to je tak jediné negativum, které jsem na výrobku našla. Dlouhodobá a intenzivní hydratace dělá z krému top produkt. Není se ani čemu divit když obsahuje ureu. Musím říct, že takhle vláčnou pokožku jsem dlouho neměla.


Krém je konzistenčně přijatelný. Není ani příliš tekutý a ani extrémně hutný. Ovšem pozor při aplikaci. Krému stačí opravdu trochu a pokud to s množstvím přeženete tak jako já při první aplikaci, budete ho rozmazávat hodně dlouho a pak ještě další dlouhé minuty čekat, než uschne. Pokud však množství dáte přiměřené, po krému nebude za chvíli ani stopa. Výhodu vidím také v tom, že po namazání si můžu obléknout pyžamo, aniž by se na mě přilepilo. Celkově krém hodnotím kladně, až na tu vůni, která mi prostě k tělovému mléku nesedí.


Vlastníte tento krém, nebo jej znáte?

You May Also Like

22 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.