Tom Tailor: Yes-eshop

by - února 27, 2013

Tom Tailor je značka, která je u nás doma známá především díky parfému, který miluje moje maminka. Samozřejmě i pár kousků oblečení by se našlo, ale nebylo to nikdy nic závratného a pravidelného. To se ale možná změní díky nové jarní kolekci, která je plná pastelových a jarních barev, na které jsem tento rok obzvláště vysazená. Protože však tato značka nemá obchody po celé republice, ostatně jako většina zahraničních značek, tak se možná bude někomu hodit i zmíněný e-shop. A teď už vám přináším malou ochutnávku kousků, které mě zaujaly. Protože toužím po mintových kalhotách, bylo jasné, že moje první internetové kroky povedou právě k nim. Objevila jsem je v internetovém obchodě yes-eshop ( z kterého jsem si také vypůjčila všechny fotky) a od té doby jsou uloženy na mé ploše v počítači. Pokud se chcete podívat, jak bych je třeba nosila, tak můžete tady.

Další kousek, který musí mít v mém šatníku místo je kožená bundička. Pár let jsem měla koženkovou, ale téměř každodenní nošení se na ni projevilo. Navíc byla černá a já letos toužím po jiné barvě. Jen ještě nevím, zda to bude hnědá či tmavě šedá. A jako inspirace mi bude sloužit tato pěkně řešená.

Když už jsem byla v prohledávání nabídky e-shopu, což mimochodem miluji, projíždět si nabídky různých značek, tak mi uvízl pohled na tomto topu, který jsem kdysi podobný, ale růžový, vlastnila. Neznala jsem nic pohodlnějšího. Tahle modrá barva v kombinaci s růžovými kalhoty jako jsou na obrázku, to je pro mě casual outfit na jaro jako dělaný.

Líbí se vám nějaký kousek? Znáte značku Tom Tailor?

You May Also Like

19 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.