Yves Rocher: Sexy Pulp

by - února 13, 2013

Dnes vás čeká další recenze a tentokrát se bude jednat o lesk na rty od Yves Rocher, s kterým jsem se poprvé setkala při akci Make-up Days a věděla jsem, že si ho musím pořídit.


Lesk způsobí lehký efekt plnějších rtů, ale opravdu jen lehký. Objem jako po aplikaci botoxu nečekejte. Nanášení je snadné díky aplikátoru a zvládnete to i bez zrcátka. Výdrž lesku jsem zaznamenala maximálně 4 hodiny, a to hodně často piju a přibližně co tři hodiny si dávám nějaké jídlo. Malou svačinu lesk zvládne. Já si jej aplikuji za den 3x a bohatě to stačí. Vlastním jej od půlky prosince a ještě mi zbývá půl lahvičky, takže si troufnu říct, že při každodenním opakovaném používání vydrží až 4 měsíce a to je hodně slušné.


Lesk jsem si pořídila v odstínu 06 Nude Rose a stál mě se slevou asi 130,-. Barva vypadá v lahvičce do červeno-oranžova, ale na rtech je přirozená až téměř splyne s vaší přírodní barvou rtů. Rty se však krásně lesknou, jsou plně hydratované a nelepí. Lesk je obohacen výtažky z rakytníku, který je znám právě hydratačními účinky a je pro pleť i tělo naprosto skvělý.


Tento lesk doporučuji už pro jeho hydrataci a opravdu krásný lesk rtů.
Znáte jej, nebo ho  máte dokonce doma?

You May Also Like

33 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.