February Favourites 2013

by - března 01, 2013

Krásný den milé čtenářky! Je prvního března a mě se podařilo nemožné. Po dlouhé době publikuji včas své měsíční oblíbence. Jsem dobrá! Musím se pochválit, protože jsem si tentokrát říkala, že se musím opravdu snažit, aby tento článek nebyl zveřejněn opět pozdě. A povedlo se. 


Musím říct, že jsem si tentokrát focení opravdu užívala. Vyrazila jsem ven snad v té největší chumelenici, abych mohla využít načechrané sněhové nadílky jako pozadí pro fotky. Bavilo mě pozorovat, jak se sněhové vločky rozpouští na produktech, které byly lehce zahřáté z kapsy od bundy a jak Stacie čumáčkem zkoumá, co to tam pokládám.

Teď už ale k samotným výrobkům. Velmi jsem si oblíbila lak na nehty od značky Lambre v odstínu 07 Královnin klenot. Je to krásná temně fialová barva s lehkým třpytem. V únoru jsem často používala oční stíny od Yves Rocher v odstínu 33 Sable Et Ambre, které díky odleskům oživí pohled a přitom barvy působí přirozeně. Jelikož jsou dobře pigmentované, stačí malé množství. Nejčastěji používám světlejší odstín do vnitřního koutku oka.


Abych krásu očí ještě více podtrhla, tak nanesu řasenku od té samé značky, která řasy krásně rozčeše. Má opravdu úžasný kartáček. A k dovršení make-upu stačí už jen rtěnka od e.l.f. na kterou jsem si dlouho zvykala. Už jsem ale odhadla jak ji nanášet, abychom se já a odstín stali přáteli. 


Po náročném dni jsem si tak dvakrát týdně dopřávala masku od Fleur de Santé, která revitalizuje pleť. Dá se použít i jako odličovač, ale to jsem nezkoušela. Dávám přednost přibližně 10 minutovému relaxu a nechávám pleť odpočinout tímto způsobem. 

Tolik mé oblíbené výrobky za měsíc únor, které jsem používala téměř denně. Co bylo vašim nepostradatelným společníkem po 28 únorových dní?

You May Also Like

42 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.