{first impression}: Gelové linky Essence

by - března 07, 2013

Dnes vás čeká můj další první dojem a tentokrát se podíváme na gelové linky, které jste mohly vidět už v tomto článku. Byla jsem moc ráda, že jste mi psaly pozitivní komentáře, že jste s nimi spokojené a tak jsem si od nich hodně slibovala. A jak mé očekávání dopadlo?



Abych účinnost linek nějak neovlivnila, tak jsem na víčko nanesla pouze BB krém od Maybelline a lehce přepudrovala. Začnu ale pěkně od začátku. V obchodě se mi balení líbilo na první pohled, tohle Essence umí. Trochu jsem se bála aplikace, ale musím říct, že díky štětečku na oční linky, který je od stejné značky, to byla docela hračka. Jen teda linku musím ještě doladit do dokonalosti :)
Cena 80Kč za 3g je velmi příjemná a věřte, že vám linky vydrží docela dlouho, protože jich stačí nanést docela málo. Gelová konzistence umí své a i malé množství se postará o sytou barvu. 
Takže teď už víte můj názor na balení, cenu a aplikaci a teď se ještě podíváme na to nejdůležitější, a to výdrž.

Na oční víčko jsem ráno nanesla, jak už jsem psala, BB krém a pudr, pak jsem teprve aplikovala oční linky.
10:30
14:30

Po 4 hodinách se linky ani nehnuly. Tady to trochu vypadá že je barva slabší, ale to zkresluje foťák. Intenzita byla pořád stejná jako na začátku a ani nebyly rozmazané.
17:30
Poslední fotku jsem pořídila o půl šesté, protože zapadalo slunce a později už by to bez blesku nešlo. Můžete vidět, že po 7 hodinách jsou linky stále v dobrém stavu. Linky měly i tak trochu sportovní zátěž, protože jsem se byla provětrat se svým psem a při výšlapu kopce jsem se pěkně zapotila. 

Z gelových linek od Essence jsem nadšená a jednoznačně je doporučuji.
A jak jste spokojené vy co je vlastníte? A plánujete si je některá pořídit?

You May Also Like

39 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.