{tip}: Soutěž s Mary Kay

by - března 29, 2013

O kosmetice Mary Kay jsem toho slyšela už hodně a musím říct, že mě jejich dekorativní kosmetika opravdu zaujala. Pokud tuhle kosmetiku znáte a máte v okolí někoho, kdo s touhle značkou spolupracuje, pak se určitě podívejte na soutěž (klik), která je připravena pro všechny ženy, slečny a dámy, které mají rády výzvy a rády by zkusily změnit svůj vzhled. Zapojit se můžete do 10.5.2013 a myslím, že si u soutěžení užijete spousty legrace a třeba si odnesete i nějaké tipy a nějaký ten kosmetický výrobek. Ceny jsou více než lákavé. Kdo by si nechtěl například vybrat letenky dle vlastního výběru v hodnotě 10.000Kč? A věřte, že je toho připraveno mnohem více.
Navíc je celá akce tak trochu charitativní, protože budou určeny tři vítězky a jejich jménem bude předána částka v celkové hodnotě 70.000Kč charitativním organizacím.


Tak co? Zapojíte se? Myslím, že protože hodně z vás má rádo líčení, tak by vás tato soutěž mohla zajímat. Update: Tato soutěž je celosvětová, takže ať jste z České republiky, Slovenska nebo třeba z Jamajky, můžete se zapojit.

You May Also Like

6 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.