March Favourites 2013

by - dubna 16, 2013

Ani tento měsíc vás neošidím o mé oblíbence za uplynulé týdny, kteří by se vám mohli líbit už jen pro to, že připomínají teplé dny, na které jsme se určitě už všichni těšili.


Šampón Nourishing Oil Care od Dove obsahuje vyživující oleje, mimo jiné také arganový, které nezatěžují vlasy, a přitom jim dodávají jemnost, pružnost a výživu. Musím říct, že tak krásně na dotek i pohled jemné vlasy jsem dlouho neměla. A to nemluvím o úžasné svěží vůni, která se z lahvičky uvolňuje a při napěnění na vlasech zintenzivní. Všeobecně mám Dove moc ráda a používala jsem převážně sprchové gely, ale tento šampón jsem určitě nevlastnila naposledy.
Bio kokosový olej snad nemusím ani přestavovat. Je to jeden z top výrobků na které jsem mohla narazit. Je úžasný na pleť, vlasy a také na  zuby a dásně. Někdo říká, že zuby při pravidelném používání lehce vybělí, což nemůžu nějak zatím potvrdit, ale na mé zlobivé dásně je moc fajn. Takže jestli máte nějaké zkušenosti, šup s nimi do komentáře. A kdo nevěřím kosmetickým zázrakům, tak si jej může postavit na poličku v kuchyni a uvařit si s ním nějakou dobrotu.
Třetím oblíbencem je korálový lak na nehty od L´Oréal, který jsem dostala v mém druhém Bloboxu a na nehtech vypadá opravdu svěže a na jaro je to dokonalý odstín. V úplně prvním boxíku jsem dostala rtěnku, kterou jste mohli vidět už tady a její narůžovělý odstín mi dělal společnost téměř každý den.
Díky další krabičce jsem dostala oční krém, který mi úžasně zabírá ráno, když vypadám ne zrovna svěže.

Všechny výrobky stojí určitě za vyzkoušení a troufnu si říct, že si našly na nějakou dobu stálé místo v mé koupelně.

You May Also Like

36 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.