Make Up Days Vol. 2

by - května 02, 2013

Jak už jsem avizovala v přehledu mého minulého týdne, měla jsem možnost zúčastnit se akce Make-up Days, kterou pořádala má oblíbené značka Yves Rocher. Tímto bych také chtěla zástupcům firmy poděkovat za skvěle strávený čas.
Stejně jako minulý rok, tak i letos nám byly představovány looky jak pro denní tak i večerní příležitost a jeden z nich jsme si mohly vyzkoušet na vlastní kůži, respektive nechat ho na sobě vytvořit. A mám pro vás dobrou zprávu. Ve dnech 13. - 31. května 2013 si můžete sjednat v jakémkoli obchodě Yves Rocher v České republice schůzku a nechat se zdarma nalíčit a užít si příjemné chvilky stejně jako já. Věřím, že si odnesete pár dobrých rad, příjemný pocit, hezký make-up na tváři a třeba neodoláte široké nabídce produktů a odnesete si s sebou domů i nějaké ty pomocníky pro krásu. Pro více informací a jednotlivé looky určitě navštivte stránky Yves Rocher

A teď už se můžete podívat, jak jsem si to užívala já. Zvolila jsem si spíše večerní líčení, a to pro krásně vystínované oči, což bych jednou taky chtěla tak umět. Mimo jiné byl pro můj look použit lehký rozjasňující make-up Pure Light, duo pudrové oční stíny, řasenka pro dokonalý objem řas Sexy Pulp a sypký sametový pudr. Všimněte si také slušivé čelenky, která byla obdivována přítomnými ženami a která se postarala o úsměvy na našich tvářích :)



A pokud se rozhodnete akce zúčastnit, vybrala jsem pro vás pár produktů, které mě zaujaly a které byste určitě neměly nechat ujít své pozornosti. A už teď vám můžu slíbit, že na některé z nich bude následovat brzy recenze, protože jako správná ženská jsem té kráse neodolala a pořádně utrácela.

Duo pudrové oční stíny, na které jste si mohli přečíst recenzi tady
BB krém, který je k dostání ve dvou odstínech a je velmi příjemný
Tělové mléko a sprchový gel s vůní šeříku...nic lepšího jsem snad ještě nikdy neočichávala :)
Konvalinková řada včetně toaletní vody (dostupná i ve vůni šeříku)...úžasná vůně
Něco pro milovníky malin, kterým jsem i já
Sypká perleť na oči...dokonalé barvy pro přicházející slunečné dny
Široká škála úžasně vonících sprchových gelů
Laky na nehty v trendy odstínech
Zaujal vás nějaký výrobek? Přemýšlíte o tom, že se necháte namalovat?
A dobrá zpráva na závěr, pokud vás značka přírodní kosmetiky Yves Rocher zaujala a nebo ji máte rádi stejně jako já, tak se můžete brzy těšit na další giveaway. /Přece nebudu utrácet a kupovat věci jen pro sebe, když mám tak úžasné čtenáře ;) /

You May Also Like

20 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.