New in: Yves Rocher

by - května 08, 2013

Jak se máte v tento volný den? Doufám, že je vás alespoň většina co si užívá chvil pohody bez povinností a práce, stejně jako já . Dnešní článek vám posílám rovnou ze zahrady, kde se nechávám hýčkat slunečními paprsky a kde netrpělivě čekám na kus grilovaného masa. A abych si to čekání a pohodovou chvíli ještě zpříjemnila, tak jsem se rozhodla, že napíšu článek a ukážu vám co nového mi přibylo do kosmetické výbavy při mé poslední návštěvě Yves Rocher a co vřele doporučuji /případně nedoporučuji/.


O konvalinkovém a šeříkovém sprchovém gelu jste se mohli dočíst už v tomto článku. Musím říct, že tyto lahvičky mě zaujaly v obchodě už obalem a když jsem zjistila jak nádherně voní, bylo jasné, že je tam nenechám. Pokaždé když se sprchuji a použiji právě tyto sprchové gely, tak si připadám, jako bych byla zahalena šeříkem nebo konvalinkami. Ačkoli je cena vyšší než u klasického sprchového gelu z obchoďáku, tak téhle investice nelituji.


Druhým výrobkem v mé sbírce je olivový tělový peeling. Upřímně musím říct, že vůně mi moc nelahodí, ale pokožka je po použití hladší. Peeling je jemný takže si myslím, že ho snese i citlivější pokožka.


Poslední kosmetický výrobek, který vám dnes ukážu jsou pudrové oční stíny v modrošedé barvě.  Přiznávám, že barva je moc krásná, ale pokud se jedná o pigmentaci, tak mé nadšení trochu opadá. Výdrž mi přijde průměrná, ve srovnání s duo pudrovými očními stíny je tak poloviční. Za cenu okolo 200, -bych čekala víc.


A na závěr se chci pochlubit novým doplňkem, který jsem dostala jako dárek k narozeninám právě od Yves Rocher /pro různé výhody si stačí založit věrnostní kartu/, což mě velmi mile překvapilo a také potěšilo. Na jednobarevném jednoduchém topu bude náhrdelník s přívěskem oživením a jako doplněk pro léto se mi moc líbí.


Zajímalo by mě, které vůni byste dali přednost, šeříku nebo konvalince? A jak už jsem dříve zmínila, již brzy se můžete těšit na další giveaway právě s touto značkou, protože jsem neodolala a koupila nějaké dárečky i pro vás. Užívejte si středu!

You May Also Like

27 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.