Avon Planet spa: Vyživující krém s minerály z Mrtvého moře

by - června 25, 2013

Jak už název napovídá, dnes bude řeč o vyživujícím tělovém krému s minerály z Mrtvého moře. Na první pohled mě zaujalo balení, které se mi moc líbí a už teď přemýšlím jak dózu po vypotřebování krému využiji. Musím se taky přiznat, že jsem po tomto výrobku pokukovala už delší dobu, ale nějak jsem byla líná si ho objednat (nebo jsem spíš váhala, jestli mám dát za 200ml 299,- a vyhlížet slevovou akci se mi nechtělo). A když jsem ho dostala jako dárek, tak vám musí být asi jasné, jak jsem z něj byla nadšená.
Krém svou konzistencí připomíná tělová másla (ostatně body butter má i v názvu). Ačkoli je hutnější, tak se krásně rozmazává a rychle se vstřebá. Vůně je jemná, nevtíravá, ale já bych si dokázala představit i trochu lepší. Jenže výrobky s minerály z Mrtvého moře tuhle vůni mají prostě typickou. Nicméně když jsem překousla vůni tělového krému od Yves Rocher z limitované vánoční edice tak tohle zvládnou taky. Pokožka je po aplikaci jemná a cítíte jak se vám krém vsakuje a kůži hydratuje.
Musím říct, že moje pokožka si libuje a je mi vděčná za tak dobrou hydrataci, kterou tento vyživující krém určitě zaručí a to i těm nejsušším místům. Co musím podotknou je to, že mi produkt asi dlouho nevydrží, protože jsem se na něm stala závislá a mažu se s ním každý den, i když by ho stačilo použít jednou za dva až tři dny.

Znáte tenhle tělový krém? Máte nějaké oblíbené tělové máslo?

You May Also Like

32 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.