La Chévre: Revitalizační maska

by - června 11, 2013


K této revitalizační masce jsem se dostala díky květnovému Ladyboxu. Byla jsem z ní nadšená, protože jsem po této značce pokukovala už dlouho, ale nějak jsem nebyla schopná si něco pořídit. A teď už konečně jeden kousek vlastním. Maska by měla regenerovat a zklidňovat mastnou pleť se sklonem k akné. Obsahuje vysokou koncentraci sušené kozí syrovátky, která lečí kožní onemocnění a chrání před slunečním zářením. Jíl pak zastává funkci čištění. 


Masku můžete použít klasicky, že nanesete silnější vrstvu, necháte přibližně 20minut zaschnout a pak ji opláchnete vlažnou vodou. Také ji můžete vmasírovat do vlhké pokožky a po půl minutě umýt, nebo ji použijte pouze na postižená místa a po pár minutách opět opláchněte.


Maska je po nanesení na pleť téměř bezbarvá a skoro o ni nevíte (nesmrdí,neštípe ani nepálí), je to jako bych si nanesla větší vrstvu denního krému. Při schnutí není cítit žádné pnutí, ovšem to se nedá říct po umytí masky. Pleť mi jasně dala najevo, že potřebuje hydratovat. Co se musí nechat je to, že obličej byl na dotek hladší a vypadal tak nějak svěže, což je fajn. Taky se mi pleť méně leskla. Celkově si myslím, že je tento produkt dobrý, a to že se budu muset po aplikaci ihned namazat krémem mi nevadí, protože jinak pleť vypadá opravdu regenerovaně. Jsem tedy ráda, že ji mám doma v koupelně a až mi dojde, určitě vyzkouším nějakou novou masku od Le Chévre a k této se třeba jednou časem vrátím.

Máte zkušenost s touto značkou nebo přímou s maskou?


You May Also Like

6 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.