{first impression}: Yves Rocher: Krémové oční stíny

by - července 12, 2013

Krásný den! Dnes vám přináším recenzi na krémové oční stíny od značky Yves Rocher, které jsem měla možnost vyzkoušet, za což zastoupení firmy děkuji. Na výběr je z 9 odstínů od neutrálního Nude až po švestkový odstín Prune. Oční stíny by měly vydržet až 12 hodin a jsou voděodolné.


Já jsem vyzkoušela odstíny Mercure a Brun noir. Když jsem oční stíny viděla poprvé, řekla jsem si, že budu mít dva stejné a hodně tmavé odstíny, ale opak byl pravdou. Barvy jsou krásné a nejen na opálené pokožce budou vypadat moc hezky. I když tmavý oční stín budu používat spíše jako linky, protože mi na celém víčku nesluší. Stíny jsou perleťové, jejich pigmentace je výborná, ale nanášení chce trochu cviku, hlavně u těch tmavých, kdy jde každá nedokonalost vidět.


Ovšem pigmentace a pěkný odstín není v tomhle případě dostačující. Slibují voděodolnost a výdrž až 12 hodin. A jak to dopadlo? Jsem nadšená! Nevěřila jsem tomu. Dobře, výdrž 12 hodin jsem poctivě  nefotodokumentovala, ale pracovní den přečkají bez úhony, což mě osobně vyhovuje a stačí. Ale s tou voděodolností mi to nedalo a pořádně jsem to proklepla. Na stíny jsem nejdříve nechala vodu jen téct, a to teplou i studenou. Když se nic nestalo, tak jsem je klasicky umývala prsty a nijak jsem je nešetřila, pak přišlo na řadu i mýdlo...stíny jsem dostala dolů ale až odličovačem.


Tak co říkáte? Přesvědčily vás? Mě ano a budou mi dělat věrné společníky na letošní dovolené u moře a i tam je podrobím zkoušce voděodolnosti, tentokrát se slanou vodou. Jejich koupi doporučuji a já se budu zatím rozhodovat, jestli si pořídím ještě odstín Nude a nebo jeden z těch modrých.

Znáte tyto oční stíny? Když jdete k vodě, malujete se?

You May Also Like

22 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.