Ladybox červen 2013

by - července 20, 2013

Až nyní vám přináším pohled na můj červnový Ladybox, který mě tak trochu zklamal. Jediné z čeho mám radost je růžová krabička, kterou opět nějak využiji a tvářenka, která má pěkný odstín na léto. Kosmetiku Duck Island už doufám nikdy neuvidím. Jestli má být tohle luxusní kosmetika, pak raději  zůstanu u té neluxusní.

Kiss My Face jsem v boxu našla už po několikáté a tak mě to nepotěšilo. Od téhle krabičky bych očekávala představování nových značek a když už něco opakovaně, pak ne v krátkém intervalu. Ale na druhou stranu můžu být ráda, že jsem nedostala jako některé slečny ten samý výrobek co minule.

Krém Mixa jsem ještě nezkoušela a to z toho důvodu, že zůstanu věrná svému krému na obličej, ale určitě po něm někdy sáhnu, protože kdo ví, třeba mi bude vyhovovat. Intimní sprej byl dobrý tah, ale "ach" jsem neudělala. Balzám má krásný obal, ale pošlu ho dál nějaké kamarádce nebo sestře, protože nanášet balzámy na rty pomocí prstů nemám ráda.

Tento Ladybox byl jeden z těch slabších a doufám, že edice Just married, která bude na oslavu spojení Ladyboxu a Senzaboxu se vytáhne a překvapí něčím opravdu výjimečným.

Jaký dojem na vás Ladybox udělal tentokrát? Těšíte se na edici Just married?

You May Also Like

17 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.