My workout Routine 5

by - července 18, 2013

Dlouho jsem nepřidala žádný článek o cvičení a tak to dnes napravím. Ti, kteří mě sledují na facebooku ví, že občas přihodím tip na nějaké to video, podle kterého si můžete své tělo pěkně protáhnout a tak jsem si řekla, že udělám takový souhrn i sem na blog. Není tajemstvím, že jsem si v poslední době zamilovala Cassey a její blogilates. Mnohem víc mi v poslední době vyhovovalo to, že si můžu cvičení poskládat podle své nálady a chuti.  Pak jsem ale narazila na 4 týdenní cvičební plán právě od Cassey a řekla jsem si, že ho zkusím, protože mám ráda, když vidím jaký je můj cíl a také jaké jsou mé úspěchy. A k tomu mi dopomáhá tahle tabulka.


Cvičení je označováno jako pro začátečníky, ale to nebrání nikomu, aby se do něj pustil, protože s Cassey si tělo parádně protáhnete a ucítíte i ty svaly o kterých nevíte.
V tabulce si můžete zaznamenávat co jste splnili a to je právě to, co se mi na tom líbí. Vidím svůj pokrok a co už mám za sebou.

A tady už mám pro vás videa na jednotlivé dny. Pokud je zrovna den, kdy máte naordinován odpočinek, tak je pro vás nachystán alespoň tip na nějaký zdravý recept.

1. TÝDEN

1. den  /  2. den  /  3. den  / 4. den  /  5. den  /  6. den  /  7. den

2. TÝDEN

8. den  /  9. den  /  10. den  /  11. den  /  12.den  /  13. den  /  14. den

3. TÝDEN

15. den  /  16. den  /  17. den  /  18. den  /  19. den  /  20. den  /  21. den

4. TÝDEN

22. den  /  23. den  /  24. den  /  25. den  /  26. den  /  27. den  /  28. den


Pokud se vám Cassey a její cvičení zalíbí, tak mám pro vás dobrou zprávu, protože tahle holka nelení a připravuje podobné měsíční cvičební plány často a také své videa dělí tématicky. Opravdu si vybere snad každý. Jen je občas potřeba zaregistrovat se a také si někdo bude muset možná zvyknout na její temperament, který může někomu ze začátku vadit. Ale za ten dobrý pocit po cvičení to stojí.

Znáte Cassey? Znáte tento cvičební plán? Půjdete do toho se mnou?

You May Also Like

10 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.