Yves Rocher: Fluidní make-up pro bezchybnou pleť

by - července 26, 2013

Po tom, co jsem si koupila lehký rozjasňující make-up a byla s ním spokojená, jsem se rozhodla sáhnout i po tomto fluidním make-upu, který slibuje bezchybné krytí a hedvábný, polomatný efekt pro svěží a dokonalý vzhled pleti. Lehká textura by měla zaručit snadné nanášení, neměl by zanechávat stopy na oblečení a výdrž by měla být až 14 hodin.


Na výběr je 8 odstínů a já sáhla po Beige 200 Teint clair, což je podle názvu totožný odstín jako u lehkého rozjasňujícího make-upu. Jelikož jsem tento pořizovala přes internet a předem si odstín nevyzkoušela tak jsem doufala, že bude odstín odpovídat tomu co mám doma. Ve skutečnosti byl maličko odlišný, ale i tak splynul s pletí, takže jsem spokojená.


Krytí u tohoto make-upu není takové jaké bych podle popisu očekávala, je spíše střední (ve srovnání s rozjasňujícím make-upem  je ale dostačující), ale dá se vrstvit čímž se krytí zvýší. Nanášení je jednoduché díky jeho konzistenci. Pleť se po aplikaci neleskne. Ráno na něj nanáším vždy pudr a během pracovního dne mi stačí jedno přepudrování  a to bohatě stačí pro to, aby pleť nepůsobila mastným dojmem.


Make-up na pleti vydrží opravdu celý den a kdybych neměla zlozvyk sahat si do obličeje, tak vydrží nejspíš neporušený (skvělá výdrž a matnost ovšem neplatí v třiceti-stupňových vedrech, v tomhle případě by chtěl make-up přibližně po 4-6 hodinách upravit - v závislosti na tom jak moc v práci vstávám od stolu a "běhám" po budově, čímž se pěkně zahřeji.).

 po rozetření
více fotek kvůli dopadu slunce

Líbí se mi na něm také to, že nepůsobí jako maska, na pleti není cítit že byste měli vrstvu make-upu a taky vypadá přirozeně. Při aplikaci krásně voní, takže máte spíše pocit že se mažete denním krémem. Velké plus je také to že nevysušuje. Make-up je tudíž vhodný pro všechny typy pleti a určitě i přes celý rok.



Tento výrobek doporučuji, v mém případě to určitě není poslední lahvička, kterou vlastním (jen doufám, že Yves Rocher připraví zase nějakou slevovou akci, make-upy jsou totiž dražší).


Znáte tento make-up? Jaké balení make-upu máte nejraději? S pumpičkou, v tubě nebo v kelímku?

You May Also Like

21 komentářů

Instagram

© 2017 Just be yourself | All rights reserved.